از همین بهاربدم میاد،کاش هرچقدر دوست داره بباره ولی رعدوبرق نزنه😓الان یکی زد کل خونه روشن شد خیلی شدید بود فک کنم به زمین خورد اصلا😣شوهرمم رفت سرکار تنهام
حالا من احساس میکنم بیرون باشه امنیت بیشتری داری تا خونه خونه احساس میکنی میخواد اواربشه
دور از جون همه ... بچه بودیم همسایه مون کشاورز بود میره سر زمین اون روز رعد و برق میزنه چون بیل دستش بود و دهنه بیل فلزیه صاعقه میزنه به بیل و همونجا میمیره . کوچه مون واویلا بود زنش جوان یه دختر ۲ ساله داشتن.
دور از جون همه ... بچه بودیم همسایه مون کشاورز بود میره سر زمین اون روز رعد و برق میزنه چون بیل دس ...
وای یاخدا🥲
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚