2777
2789
عنوان

رعدوبرق

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی ام از رعدوبرق میترسیدم همیشه شبا اسیر پشت دراتاق مامانمینا بودم یه ساعت پیشم با گریه شوهرمو بیدارکردم

بهار فقط تازگی درخت وبرگاش قشنگه باقیش کسالت وخواب آلودگی بادو ورعدوبرقه و حساسیت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چندسال پیش بارش شهر ما زیاد بود . نصفه شب تو اتاق تنها بودم یهو غرووووووم تقققق یه رعدو برقی زد فک ک ...

یاد یه خاطره انداختیم تقریبا ۵ساله پیش شب حامله بودم شب رعدوبرق میزد شوهرم نبود خیلی میترسیدم ساعت ۳ شب بهش زنگ زدم اونم میدونه من از رعدوبرق وحشت دارم باهام حرف میزد ارومم کنه ولی مگه اروم میشدم خلاصه هنین که هوا روشن شد فرارکردم خونه بابا و متاسفانه از ترس همون روز زایمان کردم خیلی شب بدی بود

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
خب همه از یه صدای ناگهانی مهیب میترسن . اما ترسش وقتیه ک بیرونی چون ممکنه بزنه آدمو بکشه ‌ 

حالا من احساس میکنم بیرون باشه امنیت بیشتری داری تا خونه خونه احساس میکنی میخواد اواربشه

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

تو کدوم شهرا اینجوری شده؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚