2777
2789
عنوان

رعدوبرق

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 58 پست
حالا من احساس میکنم بیرون باشه امنیت بیشتری داری تا خونه خونه احساس میکنی میخواد اواربشه

دور از جون همه ‌ ... بچه بودیم همسایه مون کشاورز بود میره سر زمین اون روز رعد و برق میزنه چون بیل دستش بود و دهنه بیل فلزیه  صاعقه میزنه به بیل و همونجا میمیره . کوچه مون واویلا بود زنش جوان یه دختر ۲ ساله داشتن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون همه ‌ ... بچه بودیم همسایه مون کشاورز بود میره سر زمین اون روز رعد و برق میزنه چون بیل دس ...

اخیییئ تو خونه جامون امنه مگه ن؟

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
دور از جون همه ‌ ... بچه بودیم همسایه مون کشاورز بود میره سر زمین اون روز رعد و برق میزنه چون بیل دس ...

وای یاخدا🥲

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

الان یکی زد 

خوا بودم چشامو باز کردم 

زبونم گرفت فقط همسرمون بیدار کردم فکر کردم زلزلس 

اصن لال شدم

بعد گفت رعد و برقه یکم گریه کردم 

وای واقعا فکر گردم زلزلس چون خوا بودم یهو صدادبد اومد

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

حالا اصفهان یه قطره بارون هم نمیاد 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚