2777
2789

شده ۶ تومن همه چی هم گرفتم خدایی امسال بیشتر از سالهای قبل حتی خرید کردم 

الان نشستم با جزییات حساب کردم شد ۶ تومن 

خودم ۳ تا مانتو گرفتم 

برای دخترم لباس بیرون ۲ دست کفش خوب 

خودمم لباس خونگی و همه چی کلا شد ۶ 

شوهرمم خریداشو از قبل کرده بود اونو حساب نکردم 

بنظرتون چطور خرج کردم  ؟؟

بستگی به شرایط زندگیت و جیب همسرت دارع

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی گرفتی به نظرم

به شادی بپوشین عزیزم

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

عالی خریدی مبارکت باشه با دل خوش

مانتو هات رو دونه ای چند خریدی ؟؟

من ۵ تومن برای خرید خودم و دخترم پول گرفتم فقط خرج خودم کردم هیچی نموند برای دخترم تازهه من یدونه مانتو خریدم 

والا از ۳ تاشم راضیم حیف عکسشو ندارم بذارم یکیش ۷۰۰ یکیش ۳۰۰ حراج بود یکی هم جین ۴۵۰

خیلی خوب گرفتی عزیزم با دل خوش استفاده کنی همش مبارکتون سال خوبی بشه براتون

چی بگم.😐

عالی خریدی مبارکت باشه با دل خوش  مانتو هات رو دونه ای چند خریدی ؟؟ من ۵ تومن برای خرید خودم ...

یه چیز بگم صد در صد کم میاری 😑😑😑مبارکه عزیزم 

تظاهر نکنید متظاهر بودن واقعا چندش اوره