2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

249 بازدید | 29 پست

خیلی دلم گرفته 😔 بابام میگن سرطان ریه گرفته و دکترا گفتن متاستاز کرده خیلی نگرانشم ریه اش هم غقونت داره باید خشک بشه تا شیمی درمانی شروع بشه انقد لاغر و ضعیف شده پاره تنم همه وجودم داره جلو چشامون آب میشه 😔 خدایا چی میشه بابام خوب بشه کسی بوده خدای نکرده از اطرافیانش کسی اینجوری باشه چیشده بیمار؟ چقدر زندگی کردن ؟ 

خودش نمیدونه همه کسم 😔 عاشق بابامم خداااایا تو رو خدا بشنو صدامونو بابامو خوب کن خدایا خواهش میکنم آخ خدا جووونم 

هر کسی این تایپینک منو میخونه تو رو خدا برا سلامتی بابام زندگیم همه چیزم کوهم یه صلوات بفرسته اگه هم حوصله داشتین یه آیه الکرسی بخونین ممنون میشم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزه دلم🌹

انساالله خیلی زود سلامتیشو بدست میاره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آیت الکرسی خوندم و ۱۰ تا صلوات فرستادم...

لطفا شما هم برای ازدواج من و عشقم اگه میشه دعا کن🥺🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
چشم عزیزه دلم🌹 انساالله خیلی زود سلامتیشو بدست میاره🙏🏻🙏🏻🙏🏻 آیت الکرسی خوندم و ۱۰ تا صلوات ف ...

مرسی گلم ممنون حتما انشالله خدا همه عاشقا رو بهم برسونه الهی آمین

مرسی گلم ممنون حتما انشالله خدا همه عاشقا رو بهم برسونه الهی آمین

ممنونم آبجی🌹🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...