2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست
میمیرم براش عاشقشم 😔 یعنی خوب میشه ؟ ممکنه خوب بشه؟

عزیزم من اطلاعاتی در این مورد ندارم و نمیدونم خوب میشن یان شاید منکه الا سالمم از پدر شما زودتر بمیرم ولی شنیدم ناامید نباید شد اگ ب اینجور بیمارها تغذیه سالم و روحیه خوب بدین اگ خودشونم همراهی کنن انشالله حالشون خوب میشه داشتن مریضایی ک رفتن بعد چند ماه زندگی سالم برگشتن و از دکتره سالم تر بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام نا امیدت کنم اما منم پدرمو به خاطر سرطان از دست دادم الان ۲۳ روزه که ندارمش 😔

سرطان چی داشتن؟ چند وقت بعد اینک فهمیدین از دستشون دادین؟ شیمی درمانی کردین؟ کجاهاشو سرطان گرفته بود؟ 

قطعا بالاتر از همه ی ما خدا حواسش به پدرتون هست طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشق مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....خدا خودش مراقب پدرتون هست..

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
عزیزم من اطلاعاتی در این مورد ندارم و نمیدونم خوب میشن یان شاید منکه الا سالمم از پدر شما زودتر بمیر ...

خداکنه خدا از دهنت بشنوه عزیزم بابام میترسه از سرطان خدای نکرده بفهمه روحیشو کلا از دست میده 

قطعا بالاتر از همه ی ما خدا حواسش به پدرتون هست طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون ...

چقدر با کامنتتون آروم شدم چقدر قشنگ و مهربون روحیه دادسن خیلی ممنونم ازتون واقعا ♥️قشنگ گفتین

چقدر با کامنتتون آروم شدم چقدر قشنگ و مهربون روحیه دادسن خیلی ممنونم ازتون واقعا ♥️قشنگ گفتین

حقیقت رو بهتون گفتم....کسی که این جهان را به وجود آورده، خودش در تمام موقعیت‌ها و شرایط حضور داره..اصلا جای نگرانی نیست چون خدا جز خِیر و شادی بنده هاش چیزی نمیخواد....

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
حقیقت رو بهتون گفتم....کسی که این جهان را به وجود آورده، خودش در تمام موقعیت‌ها و شرایط حضور داره..ا ...

مرسی ازتون. دقیقا باید همه چیو به خودش بسپریم خداکنه مراقب بابامو ما باشه