2777
2789
عنوان

کسی بوده زردی بچه اش بعد یک ماه خوب نشده باشه؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5204 بازدید | 64 پست
اره گلم دختر من ۲ ماهش که شد زردیش رفت یهو  تا قبلش انگار زدچوبه سیاه بود یهو سفید شد   به ...

من تو پنج ماهم یک بار باقله خوردم  .نباید بخورم؟

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
ببین دیگه از طفل معصوم خون نگیر. مگه یذره بچه حودش چقدره که هی راه به راه ازش خون میگیرن. پرسو جو کن ...

میگیرم... تازه دستگاه هم آوردم خونه.

بازم بالا میره

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببر حجامت کن.من کادر درمانم.کلی دارو دادم تغییرچندانی نکرد به توصیه تجارب مامانای این سایت برد ...

اتفاقا فردا می‌خوام برم

دكتر آزمايش كلي براش نوشت وقتي جوابش اومد گفت هيچ مشكلي نداره علت زرديش هم شير خودته اينم گفت كه به ...

واقعا نگران کنندس‌..پاهاش هم‌زرده...اعصابم بهم میریزه

هرچند میگن تاثیری نداری ..ولی انار .عرق کاسنی عرق خارشتر چون سرده میگن خوبه..من خوردم بچه ام زردی هم ...

الان میتونم کاسنی بخورم تو پنج ماهم! چقد بخورم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
اتفاقا فردا می‌خوام برم

نکن این کارو ببر پیس یه پزشک کودکان و کاری که میگه رو انجام بده

زردی بالا و فاویسم با هیچ حجامت و عرق کاسنی و .... حل نمیشه چه بسا ممکنه زمان از دست بره و مغز اسیب ببینه دور از جونش

الان میتونم کاسنی بخورم تو پنج ماهم! چقد بخورم

نه گلم الان زوده هفت که تمام شدی ان شاا..بخور..هردو عرق رو قاطی کن روزی نصف فنجون بخور.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من تو پنج ماهم یک بار باقله خوردم  .نباید بخورم؟

بارداری ؟  یا بچت پنج ماهشه؟  خب توچهار ماهگی مگه نبردی ازمایش؟    

اگرم بارداری که والا من خوردم باقالی  ۴ ماهم بود  دقیقا عید پارسال بود خوردم   هوس کرده بودم  چیزیم نشد 

نه گلم الان زوده هفت که تمام شدی ان شاا..بخور..هردو عرق رو قاطی کن روزی نصف فنجون بخور.

عرق نعنا و عرق کاسنی؟

بارداری ؟  یا بچت پنج ماهشه؟  خب توچهار ماهگی مگه نبردی ازمایش؟     اگرم باردار ...

باردارم

عرق نعنا و عرق کاسنی؟

نه عزیز عرق نعنا گرمه اصلا تو بارداری خوردنش مناسب نیست.نهایت یه قاشق میشه خورد

عرق کاسنی وعرق خارشتر

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...