اره گلم دختر من ۲ ماهش که شد زردیش رفت یهو تا قبلش انگار زدچوبه سیاه بود یهو سفید شد به منم گفتن فاویسم داره ولی چهار ماهگی که ازمایش قطعی دادیم گفتن نه دیگه نداره فهلا تا چهار ماهگی نخور باقلا جایی هم بود نبر بچه رو تا چهار ماهگی ازمایش بدی ایشالله نداشته باشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من زردیش نمیرفت دکتر سونو کلیه نوشت براش بردیم کلیه سمت چپ نابجای لگنی بود
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پسرمن چهل روزش بود ولی زردی داشت .چندبار تست گرفتم ..دکتر گفت اشکالی نداره خودش رفع میشه .خودش رفع شد وقتی ۱۵روزش بود ۱۰بود زردی اش
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
عزیزم ببر حجامت کن.من کادر درمانم.کلی دارو دادم تغییرچندانی نکرد به توصیه تجارب مامانای این سایت بردم حجامت پیش پزشک متخصص طب سنتی خراش کوچیک میزنه بدون بادکش.در عرض یه روز خوب شد به لطف خدا...
ببین دیگه از طفل معصوم خون نگیر. مگه یذره بچه حودش چقدره که هی راه به راه ازش خون میگیرن. پرسو جو کن ببین کدوم بیمارستان دستگاهش رو داره با دستگاه برات بگیرن. یچیزی مثل همین دماسنج لیزری هستش
منم سر بارداری اولم زردی بچم زودی خوب شد طول نکشید.الانم باردارم کسی میدونع چی بخوریم که بچمون زردی ...
هرچند میگن تاثیری نداری ..ولی انار .عرق کاسنی عرق خارشتر چون سرده میگن خوبه..من خوردم بچه ام زردی هم گرفت ولی کم نیاز به دارو نشد
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...