2777
2789
عنوان

برادر شوهرم زنگ زد فحش داد قطع کرد

438 بازدید | 9 پست

امروز من خیلی از دست شوهرم عصبانی بودم بعد زنگ پدرشوهرم زدم بعدچنبار زنگ زدم هی درحال مکالمه بود منم عجله داشتم چنبار فتم پشت خطتش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ایشون رد تماس زدن یهو دیدم میگه بله وقتی رد میزنم زنگ نزن اجازه سلام نداد قطع کرد برادرشوعرم بود بعد۲ساعت دیدم داره زنگ میزنه ج دادم گفت چه کار واجبی داشتی گوه خوردی ک ب بابام زنگ زدی خیلی عصبی شدم گفتم من ب تو کاری نداشتم مگه ب تو زنگ زدم گفت تو باعث شدی معامله بهم بخوره پیامک نیاد گفتم بمن چه گفت بتوچه ک زنگ زدی من گوشی قطع کردم 

بعد ایشون رد تماس زدن یهو دیدم میگه بله وقتی رد میزنم زنگ نزن اجازه سلام نداد قطع کرد برادرشوعرم بود ...

چه لاشیه برادرشوهرت من بودم به فوشش میگرفتم بیشرفو

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بعدمن اصلا توهین نکردم ولی خیلی بهم برخورد بار اولشم نیست ک الکی بهم توهین میکنه فحش میده منم زنگ بزرگ فامیلشون زدم گفتم چرا الکی زنگ زده بمن فحش داده بزرگ فامیلمم ب شوهرم حرف  تعصب من دراومده بعد امشب شوهرم پیام داده ب بحث کردن طرف داداشش