2777
2789

بگو عزیزم

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام موهام رو احیا سازی کنم میتونی راهنمایی کنی چون دکلره کردم فقط میخوام موهام یه مقدار بهتر بشه

اره گلم 

موهاتو کراتین نکن بیشتر اسیب میبینه  پروتئین تراپی کن با درصد احیا بالا و صافی کمتر 

اگر هم موهات در حالت خیس کشسانه اول باید پلکس تراپی کنی تا کشسانی موهات برطرف بشه بعد پروتئین 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
روش پروتئین تراپی رو بلدی که بهم بگی 

میخوای تو خونه انجام بدی  ؟

اره

موهاتو میسوزوی ها بعدم پشت موهاتو نمیبینی نمیتونی بفهمی چقدر باید اتو زد یا اصلا اتو زد یا سشوار 

نمیتونی بری ارایشگاه.؟

هزینه اش رو ندارم برم ارایشگاه 

نسوزونی موهاتو دختر برو موادتو بگیر به فروشنده بگو احیا بالا میخوام گول صافی رو نخور احیا برات مهم باشه طرز استفاده شم ازش بپرش بستگی به مواد طرز استفاده فرق داره بعد اسم موادتو به من بگو هر کمکی بتونم میکنم بت

نسوزونی موهاتو دختر برو موادتو بگیر به فروشنده بگو احیا بالا میخوام گول صافی رو نخور احیا برات مهم ب ...

دستت درد نکنه عزیزم مرسی بابت این مهربونیت 

قیمتشون چطور هست