2777
2789
بدون اتو و سشوار امکان پذیره؟

نه اصلا هیچ کاری برات نمیکنه در اون صورت چون مواد با گرما جذب مو میشه 

بعدم تو اون اتو رو نداری با هر اتویی نمیشه تراپی کرد باید با سشوار براشینگ کنی 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
دستت درد نکنه عزیزم مرسی بابت این مهربونیت  قیمتشون چطور هست

😘🥰

از میلی ۲ هزار تون شروع میشه مواد پروتئین 

فقط باید شامپو قبل  و ماسک بعد هم بخری اونا هم میلی میفروشن 

موهات تا کجاست؟

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام موهام رو احیا سازی کنم میتونی راهنمایی کنی چون دکلره کردم فقط میخوام موهام یه مقدار بهتر بشه

عزیزم اگر نمیخوای کلا سشوار و اتو بزنی فیلر تراپی کنی بهترین کاره

اگر هم سشوار داری و اتو نمیخوای بزنی کلا از پروتیین lpp استفاده کن 

موهاتو میزنی و بعد با سشوار ملایم خشک میکنی و اتو خانگی حرارت خیلی کم در حد 160 تا 180 درجه 5 بار اتو کن هر تیکه رو که مواد جذب شه

میخوام موهام رو احیا سازی کنم میتونی راهنمایی کنی چون دکلره کردم فقط میخوام موهام یه مقدار بهتر بشه

بوتاکس هم میتونی بزنی.فقط بوتاکس نباید به کف سر برخورد کنه باید کسی برات انجام بده اما فیلر و lpp رو خودت میتونی انجام بدی

بوتاکس هم میتونی بزنی.فقط بوتاکس نباید به کف سر برخورد کنه باید کسی برات انجام بده اما فیلر و lpp رو ...

این بوتاکس هم حرارت میخواد من سشوار دارم و ر حدی هستش که موهتم رو باهاش سشوار کنم ولی اون سشواری که میگید رو نمیدونم با این بتونم انجام بدم یا نه

تا ۵ انگشت زیر شانه 

۱۳۰ میل بگیر اگر موهات پره ۱۵۰

کی انجام دادین؟ راضی بودین؟  صافی چه قده؟ و چه قدر در اومد؟

تقریبا چند هفته پیش

ارع

۱.۵۰۰ دادم ۲۰درصد صافی بود ولی خو احساس میکنم بیشتر صاف شد موها

بعد کلا ریزش موهام رو قطع کرد و اینکه موهام کلی بلند تر شد

تقویت میکنه بیشتر میکنه دیگه

.
فیلر تراپی چطوری هستش

سه تا مرحله داره

شامپو شماره 1 موهاتو حسابی بشور و خشک کن

شماره 2 رو با قلم رنگ مثل رنگ مو با فاصله از ریشه به موها بزن و شونه بکش 

نیم ساعت با کلاه پلاستیکی مکث بده چندبار با سشوار گرما بده

با ماسک شماره 3 بشور موهاتو و خشک کن