راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
من خانواده همسرم بالا زندگی میکند منم طبقه پایین خیلی اذیتم میکنن تو زندگیم دخالت میکن مادر شوهرم هرچیزی بخرم باهام بد میشن یا اذیتم میکنن شوهرمم نمیاد بریم خواهر شوهرم فروشم داد اومدم با شوهرم دعوا کردم من این همه خوبی میکنم هرچی بخرم براشون میخرم ک اذیت نشم دروغ میزان دهنم دعوا منو شوهرم داد بیداد ک پدر شوهرم آمدند زد تو قرآن ک دخترم ب زنت چیزی نگفته و یهو مادر شوهرم بهم حمله کرد چون وضع مالیشون خوب و عکس تاقیزم میکردن
خیلی اذیت میشدم شوهرم چیزی بزام کم نزاشتع ولی اونا زندگیم زهر کردن و شوهرم هرچی گفتم همش میکفت دروغ نگو طرف اونا شد یهو و نفرین من بکاری کرد با پدر شوهرم ک رفت زندان و خلاصه و واقعا داشتم اذیت میشدم از بس میکفتن ما کی هستیم و تو کسی نیستی احساس کردم واقعا بمیرم بهتره و همه جی بهم میکفتن با این م من خیلی خوشگلتر از دختراشم مادر شوهرم بدش میاد سر همین همش مسخرم میکن ب مسخره بهم خ ر ا ب میک با این ک خیلی سنگین بودم ب شوهرم گفتم بهم تهمت زن بد میک ولی شوهرم اصلا گوش نداد و کار بدی کردم رفتم با خواستار قبلیم ک خیلی عاشقم بود حرف زذم
خیلی اذیت میشدم شوهرم چیزی بزام کم نزاشتع ولی اونا زندگیم زهر کردن و شوهرم هرچی گفتم همش میکفت دروغ ...
و رفتم بیرون باهاش عکس گرفتم ک شوهرم دید و تا حد مرگ کتم زد وبیهوش شدم و یک هفته خونه مادرم بودم ک فهمیدم با کسی رفته شمال دوستاش برده بودنش و با خانم حرف زدم اینم بگم زن خیلی خیلی زشت بود خیلی از من پایین تر بود خیلی و شوهرم گفت برای این ک برم عکس بگیرم اینکار کردم گرفته اون زنیکه خراب حدی نیست ک باهاش باشم خلاصه عکس دیدم و دنیام خراب شد درست اول من کاری کردم