2777
2789
عنوان

جوش بدن

411 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من گردنم و بدنم جوش میزنه خیلی اذیت میشم💔 تروخدا اگه راه حلی بلدید بگید خسته شدم 

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

اول این که صبحا ناشتا بلند‌میشی اول اب گرم بخور و نصف استکان ترکیب کاسنی و شاه تره اخر شب هم همینطور از محلول اریترومایسین یا کلیندا مایسین برای خشک شدنش استفاده کن و سعی کن قند مصنوعی رو کم کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول این که صبحا ناشتا بلند‌میشی اول اب گرم بخور و نصف استکان ترکیب کاسنی و شاه تره اخر شب هم همینطور ...

عا باشه مرسی ❤️❤️

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

منم مثل تو هستم البته کمه زیاد نیست  من فقط یکم قسمت شونه هام میزنه

برا منم شونه ها و گردنم

نمیدونم فقط یکی دونفر اطرافم اینجوری بودن شامپو بدن استفاده کردن خودشون میگفتن بهتر شدن 

عا باشه مرسی عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز