2821
2789

جمعه شبا داره یکم چرته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از‌اول باید ببینی داستانش طولانیه

خلاصش اینه ک بابای گلنار تو دم و دستگاه مظفرالدین شاه بوده بعدا میان اینجا تو شمال

آصف هم ی شاهزاده قجریه سر ی داستانی اومده خونشونو گرفته و زندانی‌شون کرده و دنبال گلنار میگردن ولی نمیشناسنش

گلنار هم برای مراقبت از خانوادش و پس گرفتن خونه و زندگیشون مخفیانه داره اونجا مثل یه خدمتکار کار میکنه

اسماعیل هم با گلنار همدیگرو دوست دارن ولی از قدیم با آصف دشمنی دارن 

از‌اول باید ببینی داستانش طولانیه خلاصش اینه ک بابای گلنار تو دم و دستگاه مظفرالدین شاه بوده بعدا م ...

خیلی ممنون بابت توضیحت چرا دنبال گلنار میگردن میخوان چیکار

خیلی ممنون بابت توضیحت چرا دنبال گلنار میگردن میخوان چیکار

خواهش میکنم

ببین جریانش اینه ک یه نامه هست ک مسئله مرگ و زندگیه

بعد مال اینا بوده ولی افتاده دست تقی خان

ولی تقی خان زیر بار نمیره اینام هرکار میکنن لو نمیده نامه کجاست

میخوان گلنارو پیدا کنن ک از طریق اون تقی رو تحت فشار بذارن

از طرفی عکس نصفه نیمه‌ی گلنار شبیه معشوق قدیمیه آصف هست و آصف ندیده نشناخته بهش علاقه‌مند شده درصورتی ک گلنار همیشه توی عمارت جلوی چشمشه😁

اررش داره ببینم؟ جیران میبینم خوبه بدک نیست خیلی تکراری صحنه هاش

منم جیران رو میبینم ولی بنظرم آب بستن به سریالش

گیلدخت هم معمولیه تقریبا در همون حده. اگه علاقه داری ببین وگرنه سریالای بهترم هست