یک ماهی هست اومدیم اینجا طبقه همکفم طبقه وسطی خونه مال خودشونه بالایی ام مستاجر نگم براتون که کلی تمیز کاری کردم راه پله رو بالا پشت بوم و کولر و سرویس کردم بالا پشت بوم شیر نداشت طبقه وسطیمون چندساله اینجاس زحمت نداده بود یه شیر بزاره خلاصع شلنگ گرفتم طی واسه شستن و تمیز کاریه دم در اقا دهن منو سرویس کردن اینا اب و وا میکنه دخترش و دختر طبقه بالایی ول میدن امروز عصبانی شدم شلنگ و جمع کردم میگم انقد پنجرمونو نزنن خب کلید ببرین میگه باید ایفونو درست کنیم گفتم به من چه منکه سال دیگه میهام برم خونم برای چی من درست کنم کم هزینه کردم والا
اوه حالا پشت بوم رو چکار داشتیهمون طبقه خودت رو برس
اخه پاگردا پره آت و آشغال دیدم موکتاشو گذاشته ۳ تا دوازده متری میگه سه ساله همینجور مونده یا باید کوچه بزارم بشورم بالا پشت بومم شیر نداره منم با شوهرم شیر بالا رو درست کردم گفتم بشور حتی طی ام نداشت از مامانم گرفتم خیلی بی مسعولیته شوهرش
چرا شما انجام دادی خونه مال شماس صاحب خونه هستید؟؟
ن بابا من مستاجرم خونه خریدم سال دیگه میرم خونم دردم اینه مستاجرم باشن باید تمیز باشن دیه از شیش و نیم تا یازده دخترش کوچه اس درو باز میزارن پشه پر میشه تو راهرو پنجره رو وا میزارن کلی گرد و خاک شبام دوتا موتورمیارن داخل
عزیزم چهارده سالا مستاجرم بل این دلسوزی ها و رسیدگی ها فقط هر روز پشبمون تر میشی و بقیه پروترکسی ک ب ...
دقیقا موافقم چهارساله اینجاس یه دیوارشو دستمال نمیکشه یکی نیس بگه لامصب خودت داری توش زندگی میکنی الهی به حق خانوم فاطمه زهرا توام صابخونه شی منم دوهفته اس خونه خریدم انشالله قسمت خودت خدا خدا میکنم زود برم خونم راحت شم والا من قبل اینجا چهارسال تو یه خونه دوطبقه با صابخونمون بودیم خونه مثه دست گل مثه مادر و دختر بودیم تمیز مرتب اینجا ادمو پشیمون میکنن ادمم نمیتونه چیزی بگه حالا دخترش هی میگه بریم خونه خاله منظورش خونه ما امروز عصبانی داد زدم خونه خاله چه خبره مگه دست و پاتو ببین کثیفه باید بری بشوری
دقیقا موافقم چهارساله اینجاس یه دیوارشو دستمال نمیکشه یکی نیس بگه لامصب خودت داری توش زندگی میکنی ال ...
قزبونت عزیزم مبارکت باشه ب خوشی برید ان شالله خونه جدید
دیگه تو ایران از اول باب کزدن دلت برا تونه مستاجری نسوزه و فقط روزا رو بگذرون بعد خونه خودت برو هر کار خواستی بکن ک قبول ندارم بابا ادمیمم داریم زندگی میکنیم اصلا شاید هیج وقت خونه دار نشدیم مثل اشغال ک نمیشه سر کرد