2777
2789

و واقعا دوست دارم مثل اون باشه دید منم . 

ببینید به هر دختری که میبینه میگه خوشکل خودشم انصافا نازه . 

اینطور آدما چطور اصن این دید رو دارن؟

ربطی به روحیه داره ؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دوستتون ذاتش درسته

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

شایدم تظاهر میکنه و واقعا اونارو خوشگل ندونه قلبا😐😐😬😬

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من یه مدت اینجوری بودم هرچند که الان دیدگاهم عوض شده... ببین عزیزم اونموقع من روحیه عالی داشتم، چون خودم شاد و سرحال بودم حتی چیزای ناراحت کننده هم من نکات مثبت درمیاوردم... دلیلشم فقط و فقط حال خوبم بود... حالت که خوب باشه بهترین هارو برای همه میخوای... همه چیزو زیبا میبینی...

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
2790
2778
2791
2779
2792