2777
2789
عنوان

با بچم چجوری رفتار کنم

424 بازدید | 31 پست

دخترم ۸سالونیمشه

خیلی تنبله

فقط به فکر خوردن،تفریح،خرج کردن و خوش گذرونیه

تا نگم درسو مشقت،،،محاله سمتشون بره

اتاقش رو باید تذکر بدم ،جمع کنه

کلا اهل کار نیست و منم همش غر میزنم و سرکوفت

خودمم ناراحتم ،خیلییییی دوسش دارم و اصلا نمیخام تو سرش بزنم و تنبلیاشو به رخش بکشم ولی واقعا کلافه ام

نمیدونم چی کار کنم یکم مسئولیت کاراشو به عهده بگیره

اگه کسی تجربه داره لطفا کمک کنه

چون دوست دارم باهام دوست باشه و نمیخام به خاطر این غرزدنا ازم فاصله بگیره

دختر منم ۹ سالشه همینه .....با این تفاوت که درسخونه.....برای تنبلی هاش هم مدام درس رو بهونه میکنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا يه كاري واسش بكن ببين به چي علاقه داره حداقل بفرستش سمت اون نزار همينجوري بار بياد يكم بزرگ شه ميبينه هيچي بلد نيست هيچي نيس فقط خورده و خابيده!

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌

برای مشق و درس هاش اصلا چیزی نگو بزار تنبیه بشه از سمت معلمش و عواقب کارهاش رو ببینه 

برای اتاقش یه بار بگو تا فلان ساعت وقت داری اتاقت رو جمع کنی جمع نکرد از یه چیزی که دوسش داره محرومش کن مثلا تا ۳ ساعت حق تلویزیون دیدن نداری ولی سرکوفت و غر نزن چند بار با جدیت به قوانینت پایبند بمون تغییر میکنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مامان من وقتی منو نگاه میکنه از پوستم، اتاقم، همهههه چیم ایراد میگیره و من ازش فاصله گرفتم… خلاصه که شما اینجوری نباش. با زبون خوب بهش بگو برو پرستو بخون و بهش تایم بده. وقتی من تو اتاقم هستم و تو گوشی میچرخم تا صدای پا میاد گوشیمو میزارم کنار ولی شما نذارید اینطور بشه . صمیمی و پایه باشید شاید من تجربه ندارم ولی از طرف یه نوجوون و کودکی که قبلا این چیزا را دیده میگم

You can’t stop me loving myself :) BTS
دختر منم ۹ سالشه همینه .....با این تفاوت که درسخونه.....برای تنبلی هاش هم مدام درس رو بهونه میکنه

دخت من همه درساش خیلی خوبه ولی به شرطی که من باشم

خودم بدش کردم

از روز اول پابه پاش بودم برا درساش

میدونم عادت کرده

منم هرکاری میکنم دام نمیاد اجازه بدم افت کنه

حالا برا سال دیگش گفتم خودمو کنترل میکنم ،اصلا یکبارم تذکر بهش نمیدم تا یکم نمره کم بیاره

شاید خجالت بکشه و به خودش بیاد