2777
2789
عنوان

با بچم چجوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست
خودت برو کمکش بگو بیا اتاقتو جمع کنیم،پیش بچه های دیگه ازش تعریف کن بگو مرتبه فلانه،سرکوفت نزن اصلا

کمکش که میکنم،خودشم میاد

دوست دارم خود کفا باشه که نیست

تعریف پیش دیگران رو حتما حتما انجام میدم

ببینم چه نتیجه ای میده

متسفانه همیشه گفتم فقط برا خوردن و تفریح بیسته،برا کار ،اصلا

میدونم خیلی اشتباه کردم

ایشالا با تعریف کردن و احترام گذاشتن،جبرانش میکنم

ممنونم

چند روز اصلا کاراشو انجام نده  تا مجبور بشه خودش انجام بده وقتی اذیت بشه چاره ای جز اینکه خودش ...

خیلی این کارو کردم

فایده نداره

فوق فوقش از اتاقش فراری میشه و همش وقتش رو تو پذیرایی ،پیش ما صرف میکنه

یکی هم که میاد،در اتاقش رو میبنده که خجالت نکشه

دست آخر خودم بیزار میشم،میرم کمکش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی این کارو کردم فایده نداره فوق فوقش از اتاقش فراری میشه و همش وقتش رو تو پذیرایی ،پیش ما صرف م ...

وقتی اون پذیرایی بگو نیا برو اتاقت مهمونم اومو یکی دو بار اتاقشو نشون مهمون بدی خودش خجالت میکشه بخاطر اینکه باز نشون مهمون ندی تمیزش میکنه بزار یکم سختی بزنه بهش اصلا کاراشو نکن

بهش بگو بیا باهم اتاقتو مرتب کنیم بیا معلم بازی  من معلم بشم و...

آره

عااااشق بازیه و همش دوست داره یه نقشی داشته باشه

من یکم بی حوصله ام برا بازی

اینوهم باید امتحان کنم

ممنون

احساس میکنم گوشی تو اینجور رفتارا تاثیر داره خواهر منم کلاس چهارمه اصلااا درس نمیخونه باید دعوا و ت ...

خدارو شکر اصلا گوشی بدست نیست

نه براش گوشی خریدیم نه منو باباش اجازه دادیم بازی بریزه تو گوشی ما

نه

ذاتا تنبله

مامان من وقتی منو نگاه میکنه از پوستم، اتاقم، همهههه چیم ایراد میگیره و من ازش فاصله گرفتم… خلاصه که ...

اتفاقا خیلی دوست داشتم یه سن پایین هم بیاد تو تاپیکم

قبل از زدن این تاپیک،تو تاپیک دختر خانمی بودم که از مادرش ناراحت بود

یهو به خودم اومدم که نکنه غر زدنا و سرزنشهای منم روزی باعث بشه بچم ازم دور بشه

برا همین این تاپیکو زدم تا از اطلاعات بقیه استفاده کنم

و نزارم فاصلم با دخترم زیاد بشه

همیشه سعی کردم اگه چیزی برام تعریف میکنه،عکس العمل خوبی داشته باشم تا باهام رفیق باشه و بهم اعتماد کنه

ولی همینجای کارم میلنگه که برا انجام ندادن وظایفش،سرزنشش میکنم

اگه اشکالی نداره بهم بگو چه رفتارایی از پدر مادرت دیدی که باعث شده ازشون ناراحت باشی و ازشون فاصله بگیری

تا من حواسمو برا دخترم جمع کنم

ممنونم

مامان من وقتی منو نگاه میکنه از پوستم، اتاقم، همهههه چیم ایراد میگیره و من ازش فاصله گرفتم… خلاصه که ...

عزیزم از دست مامانت نرنج و سعی کن فقط مامانت محرم اسرارت باشه

مطمئن باش دوست داره تو بهترین باشی

ولی یاد نداره چجوری رفتار کنه

مثل من

انشالا مامانتم از یه جایی متوجه رفتار اشتباهش بشه و تغیر روش بده

اتفاقا خیلی دوست داشتم یه سن پایین هم بیاد تو تاپیکم قبل از زدن این تاپیک،تو تاپیک دختر خانمی بو ...

دوست داره من پوستم صاف باشه خیلی کم جوش دارم وقتی یهو میاد یدفعه میگه هی بهت میگم بیا دکتر نمیری(پولشم خودم باید بدم) / رازهامو به بابام میگه/ من وقتی ۸ سالم بود بامن دعواش می‌شد باااید به بابام میگفت الانم میگه علتش هم اینه که من توسط بابام باید آدم شم/ پسرخالمو میزنه تو سرم چون اون زبون باز ه و سیاست داره/ گوشیم رو که میگیره (خودم بهش میدم) میره پیام هام رو با دوستام میبینه . میدونه من با کی هستم ولی شاید من یچیزی رو نتونم به مامانم بگم اما بتونم به دوستم بگم یا شاید اون نخواد مامانم چیزی دربارش بفهمه/ وقتی کسی با من دعواش می‌شد طرف اونو میگرفت/ من طرفدار بی تی اسم وقتی اولین بار شنید مسخره می‌کرد،/ من طرفدار تتلو بودم و آهنگایی هم که بی ادبی نبود گوش میدادم اما با این حال سیلی خوردم/ دوست دارم مامانم همه کاری که میکنم بدونه و بتونم باهاش دردودل کنم ولی هروقت این کار رو میکنم با بحث که خودش شروع میکنه کارمون تموم میشه/ به خاطر همین من دیگه دردودلمو بهش نمیگم…/ یچیزی هم اینکه خیلی مهمه اینه که من دوست داشتم مامانم به خودش برسه و هروقت کسی رو میدیدم (وقتی کویکتر بودم) میگفتم کاش این مامان من بشه… من اگه جلو جمع با یکی دعوام بشه به طرف میگه ولش کن این همینطوره…. اینا همه در حالین که برای من از هزینه خوراک و پوشاک و تحصیل هیچی کم نذاشتن… 

You can’t stop me loving myself :) BTS