ميم_گلي مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 عنوان دلتنگی | مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 22 پست چیکار. باید کرد؟ 1401/12/24 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 قصدتون دوستی بود یا ازدواج؟ اون هم همینطور ازدواج بنظرم قصد داشتنی نیس اگر آدما باهم مچ بودن میرم ب سمتش ، من از دوس داشتنش مطمئن نبودم گفتم بزار بعد آسیب نبینم تموم کردم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 ببین من خودم اینستا اینا همه رو ریمو کردم بهش گفتم بعد اونم اون گفت همدیگه رو بیا ببینیم و تو اشتباه ... الهی بخاطر این ک مایه نمیزاشت؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 اون هم همینطور ازدواج بنظرم قصد داشتنی نیس اگر آدما باهم مچ بودن میرم ب سمتش ، من از دوس داشتنش مطمئ ... چ قوی بودی ک تونستی من دو روز پیش قهر و خواستم تموم کنم اما اصلا نتونستم اون گریه و زاری باز برگشتیم ب هم چن وقت بود رابطع تون؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 هر دو سی سالمونه ، ببین یهو ک نمیتونم بگم ازدواج ، منم فاکتورهای زیادی دارم ک بسنجم ، درسته ایشالا هر چی ب صلاحته بشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 الهی بخاطر این ک مایه نمیزاشت؟ اره فقط رو حس تصمیم گرفتم آخرین باری هم ک باهم بیرون بودیم خیلی خوب بودیم من یهو گفتم بیا تموم کنیم بهتره 😢😢😢
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 درسته ایشالا هر چی ب صلاحته بشه بهت درخواست دوستی میدم عزیزم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 اره فقط رو حس تصمیم گرفتم آخرین باری هم ک باهم بیرون بودیم خیلی خوب بودیم من یهو گفتم بیا تموم کنیم ... مث من همیشه من پیشنهاد تموم کردم رو میدم اون راحت قبول کرد تموم شه؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 بهت درخواست دوستی میدم عزیزم باش عزیزم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....