ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 عنوان دلتنگی 86 بازدید | 22 پست چیکار. باید کرد؟ 1401/12/24 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 چ شخصی؟🥲 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 بچه ها وقتی حس میکنین رابطه یکطرفه بوده گهگاهی و طرف مقابل اونطور ک باید مایه نمیزاره ، وقتی هم ک میگین اصلا قبول نمیکنه میگه من ک اینهمه کار میکنم و فلان،، خیلی هم دوسش دارین ، تموم میکنین؟
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 هیچ تحمل خیلی سخته آخه مگه نباید از زندگی لذت برد، یوقتایی دلم میسوزه چرا نموندم چرا همش ترسیدم من از رابطه ی طرفم متنفرم
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 اون تا لحظه آخر میگفت ادامه بدیم من گفتم نه ، اونم غیض گرفت و گفت من تو دوربایستی موندم اصن و دیگه پیامی ندادیم الان سه ماهه
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 خیلی سخته آخه مگه نباید از زندگی لذت برد، یوقتایی دلم میسوزه چرا نموندم چرا همش ترسیدم من از رابطه ی ... رابطه ی طرفت؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 خیلی سخته آخه مگه نباید از زندگی لذت برد، یوقتایی دلم میسوزه چرا نموندم چرا همش ترسیدم من از رابطه ی ... تونستی پیگیرش نشی تو این س ماه؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 تونستی پیگیرش نشی تو این س ماه؟ ببین من خودم اینستا اینا همه رو ریمو کردم بهش گفتم بعد اونم اون گفت همدیگه رو بیا ببینیم و تو اشتباه میکنی ، من گفتم نهاما ذره ای از فکرش بیرون نیومد حتی ی روز ، همه جا می رم تفریح دارم اما یادش باهامه
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 تونستی پیگیرش نشی تو این س ماه؟ یوقتایی ب خودم میگم چه کاری بود اینطور که بدتر داری اذیت میشی، باید تجربه اش میکردی خب ،
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 یک طرفه قصدتون دوستی بود یا ازدواج؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 تونستی پیگیرش نشی تو این س ماه؟ هم من مغرورم هم اون ، بعد اون حرفش ک خیلی ب من برخورد اونم غد و لجبازه مثل من 😞
ميم_گلي مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 3030 قصدتون دوستی بود یا ازدواج؟ هر دو سی سالمونه ، ببین یهو ک نمیتونم بگم ازدواج ، منم فاکتورهای زیادی دارم ک بسنجم ،