2777
2789
عنوان

معظل بزرگی که با دختر ۸ سالم دارم اصلا موندم چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 66 پست
واقعا معلومه صبور و منطقی هستی سخت نگیر  بچه اس دیگه...  تو همه ی لحظات که اینطور نیست ...

میگم بهش میگه نمیدونم مامان دست خودم نیست بهونه کرده شیطون بهم میگه ایارو اوایل که عداب وحدان داشت میگفتم اشکال نداره تو دختر خوبی شیطون بهت میگه ولی تو ذهنتو جای دیگه ببر ولی الان تا کاری میکنه یا فکر بد همش میگه شیطون میگه دیگه واقعا کلافه شدم مبگم دخترم دیگه هر چی گردن شیطون ننداز نباید خودت فکر کنی 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرسی عزیزم اینو میدونم که خودمم تو این سن بودم یه رفتار یا فکرای مسخره ای داشتم ولی این حس این و ندا ...

نه فرق کردن بچه هااصلاهرکاری میکنی به چشمشون نمیادمن خودم دخترم ۱۲سالش هست کوچیک بودانقدرفهمیده وحرف گوش کن بودالان اصلاواقعاگاهی اعصابم روبهم میریزه همه اش درخدمتی ولی میگه مامان توچکارمیکنی اصلاو....دل ادم میشکنه اصلاباقدیم زمین تااسمون شدن فقط انتظاردارن پس عزیزفکرنکن فقط ماله توشایداینجوری باشه همه درگیریم 

ببین همش میگه تو ذهنم میگم ای کاش تو مامانم نبودی بعد گریه میکنه پشیمون شدم مامان بخدا تورو دوست دار ...

کاملا رفتارش طبیعیه و خیلی از بچه ها تو این سن اینجورین بعضی بچه ها عنوان میکنن بعضی نه 

دامن نزن به حرفاش عکس العمل نشون نده هر وقت گفت شیطون میگه بگو لعنت به شیطون بگو 

این اصلا هم به شما ربط نداره به سنش مربوطه و کم کم خوب میشه ممکنه تا یه سالم طول بکشه یا بیشتر 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
ی چیزی بگم من دخترم رو واسه حرف زدن زیادی با خودش بردم مشاور  روانپزشک هر جااااش بگید بردم و ...

بخدا ادم پیر میشه با این بچه ها من بچه بودیم مامانم یادمه با جارو و شلنگ میزد یه وقت ولی هیج وقت همچین حس که ای کاش مادرم نباشه نداشتم ولی این الان اینطور میگه بیشتر دلم میشکنه تو فکر م میگم ساید من مادرخوبی براش نیستم همش عذاب وجدان دارم 

پست های بعدی ببین توضیح دادم نمیدونم چجور متوجه نشدین 😑

قبل از پست های بعدیتون من این پست رو گذاشتم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
میگم تو ذهنش میگه اینارو بعد میاد با گریه به من میگه این فکرارو کردم ببخشید مثلا منم هر جی میگم اشکا ...

بعدا ممکنه در مورد روابط جنسی این حرفارو بزنه 

اطلاعاتتو بالا ببر 

و گارد نگیر 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
کاملا رفتارش طبیعیه و خیلی از بچه ها تو این سن اینجورین بعضی بچه ها عنوان میکنن بعضی نه  دامن ...

پس به نطرتون بزرگ بشه همچین حسی نداره همش این فکرو میکنم 

خودم میگم طبیعی باز میگم نکنه الان من الکی محل ندم بعدا بزرگتر بشه بدتر بشه 

بخدا ادم پیر میشه با این بچه ها من بچه بودیم مامانم یادمه با جارو و شلنگ میزد یه وقت ولی هیج وقت همچ ...

منم بهم میگه الهی بمیری نداشته باشند وقتی عصبی میشه البته 

دختری ک از مهربونیش زبونزد بود 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️