بچه ها الان حدود یه ماه دخترم همش با حرفایی که میزنه کلا از زندگی سیرم کرده اوایل هی میگفت خودشم مثلا عذاب وجدان داره یه وقتایی گریه میکنه که دست خودم نیست اینا مثلا میگه مامان شیطون میگه همش ای کاش مامانم بقیه بودن یا مثلا وقتی دعوا میکنه کسی منو تو دلم همش فوشای بد میدم بهتون اینم کلا میگم جو خونمون جوری نیست همیشه دعوا یا جدال باشه معمولیه یا اونطور نیست بخوام دعوا کنمش همش مثلا بیشتر با داداشش دعوا میکمه یا میزنه دعوا میکنم ولی نه اونطور فکر کنبن وحشیانه یا چی کلا نمیدونم بعضیارو دبدم تو این سن بچه ها رفتارهای یه وقت میکنن بعدا خوب میشن ولی این که همش میاد اینارو میگه بهم واقعا دلم شکسته اولش گوش میدادن به حرفش دعواش نمیکردم میگفتم اشکال نداره عزیزم فکر نکن براش کتاب و نقاشی اینا گرفتم ذهنش به این چیزا نره ولی علاقه نداره زیاد به اینا میگم باهم نقاشی بکشیم یه وقت میاد یه وقت نه کلا منظورم نمیدونم رفتارش طبیعیه یعنی بعدا بهتر میشع
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.