2777
2789
عنوان

معظل بزرگی که با دختر ۸ سالم دارم اصلا موندم چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 66 پست

بهش بیشترتوجه و محبت کنید و کارهای بدش رو نادیده بگیرید،اگر با نادیده گرفتن خوب نشدن براش قانون محرومیت از چیزی که دوست داره به صورت کوتاه بگذارید.در کل اگر سخته باهاش رفتار کنید مشاور اطفال یا روانپزشک هم برید 

احتمالاموقعیت دوستانی که باهاش در ارتباطه رو بهتر از خودش میدونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نفهمیدم

ببین همش میگه تو ذهنم میگم ای کاش تو مامانم نبودی بعد گریه میکنه پشیمون شدم مامان بخدا تورو دوست دارم یا درباره داداشش میگم اشکال نداره دخترم میگه همش تو ذهنم شیطون میگه اینارو بعدش حتما به من میگه والا زورم میاد تا اونجایی بتونم محبت و اینا میکنم نمیدونم چرا اینطور شده اوایل مدسه ها گریه میکرد با اینکه کلاس دوم که نمیخوام ازت دور میشم برم مدرسه الانم بهم وابسته ولی نمیدونم چرا این فکرا میاد ذهنش

ی چیزی بگم من دخترم رو واسه حرف زدن زیادی با خودش بردم مشاور 

روانپزشک

هر جااااش بگید بردم و هر کی ی چی میگف داروهای چرت و پرت 

ریسپریدون و ریتالین و هر چی بگید 

اگه بگم ی هزارم تغییر کرد و نکرد 

بعدشم یهوووویی شد توی سن 11سالگی .

دیگه درمونده شده بودم عمه اش بهم گفت برو براش سر کتاب باز کن من گفتم اصلاا اعتقاد و اینا ندارم گف ضرر ندارد 

دخترم ام ار ای نوارمغز هر چی بگید داده 

فقط چند تا موج تشنج داشت ک درمان شده ومشکلی ندارع از این لحاظ خیلی خسته شدم 

رفتارهای عجیبی داره 

انگار همش یکی پیشش هست .

بهش میگم با کی حرف میزنی میگه صومه 

گفتم کیه گف شیطون 

کرک و پرم‌ریخت   

گف بهم میگهفضولی کن فحش بده اذیت کن .

ب دکتر گفتم اونم روانپزشک چند جا گفتم و بردم 

گف خیال پردازی هست اشکالی ندارع 

مگه میشه آخه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

این که تواین سن بچه هادوست دارن مامان پدرشون کس دیگه ای باشه یافکرکنن اصلابچه اون خانواده نیستن کاملاطبیعیه منم توذهنم اون وقتابوداین چیزااین فحش دادنه هم خیلی طبیعیه بعضی هادقیقاهمین جورین منتهابه زبون نمیارن دخترشماچون افکارش رومیگه براتون سنگین میادحواستون باشه بهش ولی خودتونواذیت نکنیدگاهی تذکربدیدیاازکسی که حرف شنوی بیشترداره ازش بگیدباهاش صحبت کنه

بنظرم این خوبه که شمارو محرم اسرارش میدونه و درمورد چیزایی که تو دلشه باهاتون حرف میزنه والا ما میر ...

اره خودمم بخاطر همین عی میکنم دعواش نکنم ولی خب دلم خیلی میشکنه میگم چرا باید همچین حسی داشته باشه 

این که تواین سن بچه هادوست دارن مامان پدرشون کس دیگه ای باشه یافکرکنن اصلابچه اون خانواده نیستن کامل ...

مرسی عزیزم اینو میدونم که خودمم تو این سن بودم یه رفتار یا فکرای مسخره ای داشتم ولی این حس این و نداشتم که مامانم مثلا کس دیگه باشه  نمیدونم همش میگم بعضی ها انقدر وحشین بچه هاشون اینطور نیستن چرا این باید این حسو داشته باشه

ی چیزی بگم من دخترم رو واسه حرف زدن زیادی با خودش بردم مشاور  روانپزشک هر جااااش بگید بردم و ...

ببخشید ینی چی توی سن یازده سالگی یه هویی شد !؟

یا فروش سنگین هست !؟

سر کتابو چیکار کردی اخرش !؟ 

تشنج چی میگه این وسط !؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
اره خودمم بخاطر همین عی میکنم دعواش نکنم ولی خب دلم خیلی میشکنه میگم چرا باید همچین حسی داشته باشه&n ...

واقعا معلومه صبور و منطقی هستی

سخت نگیر 

بچه اس دیگه... 

تو همه ی لحظات که اینطور نیست

یه لحظه حس منفی میاد سراغش و بعدم عذاب وجدان میگیره

حالا باز علت احساسشو بپرس. بگو چرا همچین حسی داشتی؟ چی شد که این فکر اومد تو ذهنت؟ شاید تونستی خودت باگفتگو حلش کنی

چقدر نامفهوم نوشتی عزیزم مشکلش چیه اخرش؟؟ با خودش حرف میزنه؟

میگم تو ذهنش میگه اینارو بعد میاد با گریه به من میگه این فکرارو کردم ببخشید مثلا منم هر جی میگم اشکال نداره سعی کن این فکرارو نکنی باز هر روز میشینه بهم میگه