2777
2789

سلام خانم ها خوبین من 9سال ازدواج کردم 2تا بچه دارم تو این 9سال پدرمو دراوردن عین کلفت باهام رفتار کردن بس نیست جاریم خونه ام دعوا انداخت با شوهرش منم کتک زدن مجبور شدم برم خونه پدرم ولی به خاطره بچه هام برگشتم خونه ام چند ماه ولی خانواده شوهرم همش با جاریم هستن به من محل نمیدن تو جمع منم ناراحتم به شوهرم میگم حداقل تو با من باش بزار همه یکم به من توجه کنن و از جاریم دست بکشن میگم با جاریم حرف نزن توام میگه به من چه با تو مشکل دارن نه من اصلا بهم توجه نمیکنه پیش اونا توی خونه باهام بده منم تصمیم گرفتم با خانواده شوهرم قطع رابطه کنم بکن بیاین شام نمیرم چون هر دفعه میریم خونشون من و تنها میزاره می‌رن همه جمع میشن تو حیاط دور جاریم منم ناراحتم 

توام جم شو باهاشون ب روی خودت نیار 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا باهم حرف نمیزنم با جاریم اینا 

عه.باید مکان زندگیتون سعی کنید عوض کنید، 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
نمیکنه

ی پیشنهاد دارم درخواست میدم قبول کن

(ربطی ب ف. ال گرفتنم و د. عا نداره)