2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

246 بازدید | 33 پست

بابام پدرمو در آورده روز و شب ندارم از دستش ی چشم خونه ی چشم اشک 

کاش بمیره راحت شم خداا

همش۱۸سالمه ولی پیرم کرده حق زندگی ندارم بگه بشین باید بشینم بگه پاشو باید پاشم حق ندارم برم بیرون اگرم برم خواهرمو میفرسته باهام 

نباید آرایش کنم باید مثل این پیرزنا بگردم بخدا دیگه خسته شدم دلم میخواد یا اون بمیره یا من کنکورم دارم کلا روانی شدم دیگه نمیکشم

زندگی یک جوان ایرانی به روایت تصویر:)

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیخیااال حرص نخور برای این چیزا یه سریا اینطوره زندگیشون اما حتما درستو بخون منم بیرون نمیرفتم حتی ابجی هم نداشتم که بخوام باهاش برم بیرون الان ازدواج کردم بازم بیرون نمیرم مگر برای خرید میوه و اینا اونم حتما از شوهرم باید اجازه بگیرم ارایش مجرد بودم نمیکردم الانم زیاد ارایش نمیکنم اما شوهرم با ارایش مشکلی نداره

تنها راه نجاتت درس خوندنه، من وقتی بچه بودم یکی نبود بهم بگه بشین درستو بخون که فردا روزی بدبخت و محتاج نشی. ولی من بهت میگم درستو بخون حتی اگه یکسال بیرون نرفتی از خونه، وقا واس خوشگذرونی زیاده

بعضی شوهرا هم حق نفس کشیدن رو از زن میگیرن 

اره بابا زن کلا بدبخته تو این کشور

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟