2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
تنها راه نجاتت درس خوندنه، من وقتی بچه بودم یکی نبود بهم بگه بشین درستو بخون که فردا روزی بدبخت و مح ...

فکر کردی میتونم بخونم؟ وقتی اعصابی نمونده برام  ولی خب با این حالم بازم میخونم تنها دلگرمی که دارم همون درسه

فکر کردی میتونم بخونم؟ وقتی اعصابی نمونده برام  ولی خب با این حالم بازم میخونم تنها دلگرم ...

تنها راه فرارت درس خوندنه وقتی ازین خونه کوفتی بری تازه چشمت به دنیا باز میشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط با تو بده یا با همه بده

نه بابااا کثافط عقده ای فقط با من مشکل داره مثل پروانه دور خواهرم میگرده با مامانمم اوکیه ولی اصلا با من بدبخت خوب نیست همش بهم میگه تووو ی روز آبرومو میبری تنها نباید بری بیرون آرایش کنی ابروی من میره بخدا کلا دیوونم کرده

بیخیااال حرص نخور برای این چیزا یه سریا اینطوره زندگیشون اما حتما درستو بخون منم بیرون نمیرفتم حتی ا ...

خب واقعا نمیشه حرص نخورد مگه چقد زنده ایم که بخوایم اینطوری زندگی کنیم؟

نه بابااا کثافط عقده ای فقط با من مشکل داره مثل پروانه دور خواهرم میگرده با مامانمم اوکیه ولی ...

عه.  من دعام برا بقیه براورده میشه برا خودم نه.  انشاالله بابات آدم شه.  بابای منم منو اذیت می کنه خواهرامو نه

فکر کردی میتونم بخونم؟ وقتی اعصابی نمونده برام  ولی خب با این حالم بازم میخونم تنها دلگرم ...

میدونم اذیت میشی سعی کن یکسالو باهاش کل کل نکنی نادیده ش بگیر، به فکر شوهر نباش هیچ گلی به سرت نمیزنه همیشه باید محتاج یه قرون چهار هزارش باشی، ولی اگهبتونی درس بخونی دانشگاه بری مدرک بگیری مستقل شی بهترین زندگی درانتظارته

عه.  من دعام برا بقیه براورده میشه برا خودم نه.  انشاالله بابات آدم شه.  بابای منم من ...

اخی عزیزدلمم ایشالا توام راحت شی از دست بابات امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

میدونم اذیت میشی سعی کن یکسالو باهاش کل کل نکنی نادیده ش بگیر، به فکر شوهر نباش هیچ گلی به سرت نمیزن ...

🥲🥲🥲مرسی از حرفای قشنگت عزیزم واقعا آروم شدم چشم‌حتما همینکار رو میکنم(:

ععه.  فقط گیر بیرون رفتن میده یا گیر دیگه ای هم میده

آدمایی رو که کمبود دارن دیدی؟ کمبود محبت ، بوی عقده ، حسود، اینا ویژگی هاشه کلا کم داره مشکل روانی داره خانوادش درست تربیتش نکردن کلا زندگی رو توی ابرو میبینه  

شکاکه همش میگه قراره ابروم بره  در صورتی که بهترین زن و بچه رو داره قدر نمیدونه حتی به عینک زدن هم گیر میده میگه وای الان یکی ببینه عینک دودی زدی ابروم میره 😂

🥲🥲🥲مرسی از حرفای قشنگت عزیزم واقعا آروم شدم چشم‌حتما همینکار رو میکنم(:

افرین دختر قشنگ حتما درستو بخون، من کمتر پیش میاد این حرفارو بکسی بزنم ولی واقعا خیلی تحقیر و کوچیک شدم توی زندگی م فقط بخاطر اینکه وقتی کوچیک بودم پدرمادر درست حسابی نداشتم که راهنمایی م کنن بگن درس بخون بزار به نون و نوایی برسی با اینکه خمیشه شاگرد اول بودم. همسنای من الان محردی میرن مسافرت بهترین کرم و وسایل و لباس و ماشین رو دارن، ولی من صب تا شب توی خونه دارم میشورم ومیسابم و منتظر دست شوهرمم بهم پول لباسی و کفشی بده..

آدمایی رو که کمبود دارن دیدی؟ کمبود محبت ، بوی عقده ، حسود، اینا ویژگی هاشه کلا کم داره مشکل ر ...

مثلا راحتی از مدرسه و معلم و خاطرات و فیلم اینا بگی؟  یا میترسی سرزنشت کنه؟