2777
2789

شوهرم خیلی مرد خوبیه دوستش دارم ولی مناسبتهارو جدی نمیگیره من میگفتم اشکال نداره ولی حتی تولدمم هیچ کاری نکرد حتی یه کیک البته ای روزا وضع مالیشم رو به راه نیست

شما شوهراتون چیکار میکنن تولدتون؟

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی فداش بشم بخدا برام سنگ تموم میزاره حتی شده برام یک جفت جوراب بخره ولي با مراسم. کیک و شمع و برف شادی و...... هم روز زن. هم تولد

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

ماهمیشه تومناسبتا دستمون خالیه.هرچند شوهر منم مناسبتارو‌مهم نمیدونه ومی گه هر وخ پول باشه روز‌زنه سالگرد ازدواجه .ولی تولدم کیک میخره 

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
تاریخ تولد من ومادرشوهرم یکیه برای مادر شوهرم‌چیزی‌میخره ولی برای ازم‌میپرسه کیک میخوای یا کادو &nb ...

عههه اهل کجاست همسرت؟

ماهمیشه تومناسبتا دستمون خالیه.هرچند شوهر منم مناسبتارو‌مهم نمیدونه ومی گه هر وخ پول باشه روز‌زنه سا ...

دقیقا مثل ما🤦🏼‍♀️😁

دقیقا مثل ما🤦🏼‍♀️😁

ولی پول باشه هیچ‌کم‌وکسری نمیذاره برامون .مهم هم همینه👌

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

خیلی ماهم با مناسبت بهم کادو نمیدیم

تولدم هنوز اون چیزی که دوس داشتم کادو بگیرم نیومده بود برای همین کادوم رو چند ماااه بعد تر گرفتم 

کلا همینیم کادو ها معمولا بی‌مناسبتن