2777
2789
عنوان

عاشق شدم بیاید

23454 بازدید | 219 پست

بچه ها شده ازعاشقی زیاد گریتون بگیره بغض کنید

ب حدی عاشق شدم ب حدی ک حس میکنم میخام جنونی بشم واقعا ب بیابون بزنم

ینیاا ب هیچکس همچین حسی نداشتم ک ب این بشر دارم 

بغض میگیرتم قلبم تندتندمیزنه نفسام تندتندمیشه طوریکه میگم الان میمیرم ازتپش قلب...اخه این چ حالیه شماهم اینجورشدید ازعاشقی زیاد

دعاکنید ب زودی زووود بهم برسیم

خدایاشکرت...❤️

عجب مگه میشه

اسی بیا شرح بده برامون من عشق برام خیلی چیز مبهمیه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسی کی عاشقش شدی چجور عاشق شدی

چجور فهمیدی عاشقی؟

اولین واکنش موقع دیدنش؟

عشق در نگاه اول بود؟

الان حاضری بجاش بمیری؟

چه ویژگی خاصی داره؟

از نظرت زیباست از نظر بقیه هم زیباست؟

چند وقته؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب مگه میشه اسی بیا شرح بده برامون من عشق برام خیلی چیز مبهمیه

فقط نمیدونم چرااینجورشدم..مهربونیش لحن حرف زدنش صداش خوش برخوردیش وااااای خداا حتی تواوج عصاب خوردی و مشکلی ک الان هس بااینکه یکم سردشده و بهم گفتع ناراحتی نکنم بخاطرمشکلشه و ازش خبردارم ولی ذره ای دلسردنشدم اخه این بشر چی داره ک تواین چندین سال تااین حد ب کسی دل ندادم عاشق نشدم🥺

خدایاشکرت...❤️

ایشالله بهش میرسی   

فقط نمیدونم چرااینجورشدم..مهربونیش لحن حرف زدنش صداش خوش برخوردیش وااااای خداا حتی تواوج عصاب خوردی ...

اونم تو رو خیلی دوست داره؟

الان تو رابطه اید؟

اخ که عشق چی هست خدایا

چی هست واقعا 

اسی کی عاشقش شدی چجور عاشق شدی چجور فهمیدی عاشقی؟ اولین واکنش موقع دیدنش؟ عشق در نگاه اول بود؟ ا ...

۶ ماه

واقعا عاشقشم باناراحتیش ناراحتم باغصه ش غصه من هزاربرابر 

الان ک مشکل بدبراش پیش اومده من ازون بدترروانیم ولی هی دلداریش میدم

اولین واکنشم نمیدونم فقط میدونم دارم سرب بیابون میزارم چیزی نمونده بخدا جدی دارم مریض میشم همش تواتاقم و تو سایت تواینستام بهش فک میکنم پیام زنگی بزنه

منی ک ی ادم شادشنگول توجمع بودم بقول رفیقام نخورده مست رودم الان فقط خلوت

ویژگیش صداش حرف زدنش مهربونیش خوش رفتاریش

کار ب نظربقیه ندارم ن خیلیییی خوشگله ن معمولی ولی ازنظرمن زیباترین پسز خدایی خیلی دوس داشتنی و خوشکلم هس ۷۰ ۸۰ درصد

خدایاشکرت...❤️

فقط نمیدونم چرااینجورشدم..مهربونیش لحن حرف زدنش صداش خوش برخوردیش وااااای خداا حتی تواوج عصاب خوردی ...

اسی کدوم شهری

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :)