2777
2789

میدونم از قبل هماهنگ نکردیم 🤣 ولی تشریف بیارید خوشحال میشم جاری جون دسشویی هارو زحمتش بکش 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

قضیه میترا چی چیه؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

😂😂😂😂

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@پاستیل_شکری

@سحر__هسدم

@سهیلاگلزارم

@adamakm

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

زود اومدم گویا 

من براتون چایی میارم و نظارت میکنم ☕☕☕🍪🍪

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

دست از سر این میترا بردارین‌ دیگه 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
زود اومدم گویا  من براتون چایی میارم و نظارت میکنم ☕☕☕🍪🍪

خواننده محترم بچه هارو تگ کن🤣

میترا چیه کیه 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
خواننده محترم بچه هارو تگ کن🤣

😂😂❤ باشه

@سیسی__هسدم

@دلبررر  

@خانم_هنرپیشه  

@تعلیق_الدوله

میترا چیه کیه 

پسرخالمه🤣