2777
2789
عنوان

الان میمیرم😭😭😭😭😭😭😭

2839 بازدید | 149 پست

فردا شب عروسی پسر عمومه تو این شهر هیییییچ ارایشگری برای من وقت نداره موهامو فقط درست کنه کار موهامم پنج دقیقه طول نمیکشه😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا دیگه خسته کردی ما رو هر چی میشه تو غصه داری دختر یکم خودتو جمع کن ..اگه ۵ دقیقه س بشین یه ساعت امشب تمرین کن یاد بگیری ده بار درست کن یه بار درست در میاد...  والا به قرآن من از هیچ آرایشگری یاد گرفتم مو کوتاه میکنم آرایش میکنم خیاطی میکنم ابرو برمیدارم ... شوهرم و پسرم آرایشگاه نمیرن خودم هم نمیرم لباس عید بچه م با لباس خونه شون رو خودم می دوزم..برای دخترم پالتو دوختم‌‌‌...لباس بافتم ... شیرینی عید رو هم خودم درست میکنم کیک تولد هم می پزم..فکر نکنی پز میدم میخوام یادت بدم از پس خودت بربیای ..یه دختر تنبل بی هنری هم بودم بهم میگفتن نابود   پاشو خودتو جمع کن..

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

1.سشوار بکش و یه تل نو بزن

2.با جورابای کهنه گوجه ای درست کن. 

3. اول کلیپیس بزن بعد موهاتو بنداز روس از پایین با گیره محکم فیکس کن خیلس قشنگ میشه. تو پاتختیم اینجوری درست کرده بودم همه فکر میکردن رفتم ارایشگاه. 

4.اگه موهات خیلی بلنده بیار جلو و از جلو بباف بعد از جلو صورتت بیار پشت موهات فوق العاده قشنگ میشه

5.بابلیس بزن

ابنهمه راهکار ر دادم 🤭😬

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بخدا دیگه خسته کردی ما رو هر چی میشه تو غصه داری دختر یکم خودتو جمع کن ..اگه ۵ دقیقه س بشین یه ساعت ...

وای خسته م تازه اومدم خونه جرعت نکردم به مامانم اینا بگم تا الان بیرون بودم