2777
2789
جان و شوکران چه قدر رو مخ من بود 😕

چجوریه ؟ دانلودش کردم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ممنون عزیزم واقعا کفگیرم خورده ته دیگ از این رمان ابکیا خوشم نمیاد اینا که قلم الکی دارن عبور از غبا ...

خواهش میکنم قشنگم امیدوارم خوشت بیاد از قوی ترینا بهت معرفی کردم اگه اینا رو خوندی و دوست داشتی بهم بگو بازم بهت معرفی میکنم   

نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه رمان بود به اسم نگار 

ارباب رعیتی بود 

دو جلدی کسی تا حالا خونده این رمان رو ؟

من جلد دوم رو نخوندم یعنی نمیدونم تا حالا آمده یا نه 

اگه کسی میدونه کدوم رو میگم لطفا بگه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ممنون عزیزم واقعا کفگیرم خورده ته دیگ از این رمان ابکیا خوشم نمیاد اینا که قلم الکی دارن عبور از غبا ...

چقد اسم عبور از غبار رو زیاد میبینم دیوونه شم خط به خطشو حفظم ... موج نهم از همین نویسنده هم قشنگه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چجوریه ؟ دانلودش کردم

بگم که بی مزه میشه 😉 عاشقانه و انتقامی ولی خب حال خوبی به من دست نداد از خوندش ناگفته ها  و خشت و اینه قشنگ تره از همین نویسنده

نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...
بگم که بی مزه میشه 😉 عاشقانه و انتقامی و فکر میکنم بر اساس واقعیت بوده  

خب گفتی رو مخه اگه رو مخه عمرا نمیخونمش😂

هیچ کسان خوندی؟ ۴ جلده رسناکه اصلا هم عاشقانه نداره

ممنون

نه نخوندمش

چون خودم دارم یه رمان رازآلود و عاشقانه مینویسم میخواستم چندتا رمان اینجوری بخونم که آشنا بشم با طرز بیانشون.

خلاصه رمانم اینه👇🏻

در مورد یه پسره که اشتباهی و غیرعمدی عشقش رو می‌کشه و بعد جنازش رو تو خونش نگه میداره. یه مدت بعد با کمک دوستش از شر جسد خلاص میشه. بعد به یه دختر بی پناه که بخاطر زلزله ای که تو روستاشون اومده بوده آواره شده جا میده که شباهت زیادی به عشقش داشته برای همین ازش خوشش میاد. مشخص میشه که اونا دو قلو بودن و تو بچگی جداشون کردن و یکی از دخترا رو دادن به خانواده دیگه ای که خرج خانواده خودشون زیاد نشه. دختره دنبال خواهرش میگرده ولی وقتی می‌فهمه همون پسری که بهش پناه داده و دوسش داره خواهرش رو کشته و جسدش رو گم و گور کرده ازش متنفر میشه و از پیشش میره...

پسره هم دستگیر میشه ولی وقتی ثابت میشه که غیرعمد این کار رو کرده بعد یه مدت تو زندان موندن آزاد میشه و بالاخره دختره قانع میشه و باهاش میمونه و تمام😁

😂 ناگفته ها رو بخون از همین نویسنده است قشنگه 

خوندم اینو

خب گفتی رو مخه اگه رو مخه عمرا نمیخونمش😂

نه جان و شوکران خیلی خوبه بخونش  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خواهش میکنم قشنگم امیدوارم خوشت بیاد از قوی ترینا بهت معرفی کردم اگه اینا رو خوندی و دوست داشتی بهم ...

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ممنون نه نخوندمش چون خودم دارم یه رمان رازآلود و عاشقانه مینویسم میخواستم چندتا رمان اینجوری بخونم ...

موفق باشی عزیزم

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!

بچه ها هر كي خواست يه رمان با قلم قوي و غير كليشه اي بخونه به من پيام بده براش بفرستم. رماني كه خودم نوشتم رو دارم از طريق ايميل يا تلگرام واسه بچه هاي ني ني سايت مي فرستم. 

( رمان باب سليقه ي طرفداراي ژانر تجاوز، خيانت، ذليل نشون دادن زن، رمان هاي كوتاه، رمان هاي پر از صحنه هاي مثبت ١٨ و طنز )