2777
2789

دقیقا ما هم امروز گرفتا  همین چالش بودیم پیدا نکردیم 

ماشینمونو یه ماهه فروختیم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت علی بابا

بعدم شماره راننده و تعاونی رو گیر بیار زنگ بزن بهشون هماهنگ کن،اونطوری گیرمیاد

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خب اگر سفر ضروری نیست یا بندازید دیر تر.یا با هواپیما و قطار اگر جا میده برید.یا نرید.

اخه ماه رمضون نزدیکه..میخوایم سریع بریم برگردیم

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
سایت علی بابا بعدم شماره راننده و تعاونی رو گیر بیار زنگ بزن بهشون هماهنگ کن،اونطوری گیرمیاد

من الان رفتم اونجام نداشت

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اخه ماه رمضون نزدیکه..میخوایم سریع بریم برگردیم

اها درسته.

اگه می تونی هواپیما یا قطار اینا بگیرید.

یا مثلا این اتوبوس یا قطارهایی که لحظه آخری هستن مثلا میگه ۳ ساعت دیگه حرکته.

من الان رفتم اونجام نداشت

زنگ بزن تعاونی

آدرس راننده پیدا کن جا پیدا میشه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
زنگ بزن تعاونی آدرس راننده پیدا کن جا پیدا میشه 

باشه عزیزم

فکر نمیکنم شماره راننده رو بدن

آره فکر نکنم بدن،باید شمارشو از خود راننده بگیرین مثلا اگر قبلا سوار اتوبوس با اون مبدا و مقصد شدین

میتونم بپرسم مبدا و مقصدتون کجاست؟

شاید بتونم کمک کنم