2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

527 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .رفتم دکتر تغذیه که برام رژیم لاغری تجویز کنه .هر دوهفته ویزیت میشم وایشون فقط برام ویتامین بی .سی .دی و بکمپلکس تجویز میکنه همین ...کسی بوده که پیش دکتر راست منش ویزیت بشه و نتیجه داشته باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط داری پولتو دور می‌ریزی باور نمیکنی دکتر باید همه سوالاتت رو جواب بده نه اینکه اینجا دنبال جواب ب ...

با دستگاهی که توی مطب داشت معاینه شدم و تشخیص کبد چرب با گرید یک داد و همین ...میگه فقط کمک میکنم متابولیسم بدنت بیشتر بشه 

من رفتم پیش دکتر معروف ترین تو کرج یه رژیمی داد برگام ریخت میگو و... مامانم گفت یه ماهه‌دیگ درست انجام بده باورت میشه یه کیلو کم کردم تو اوج چاقی که ۹۰کیلو بودم؟خودم اومدم رژیم کالری شماری گرفتم الان ۵۹کیلوام‌🙂🤝🏻

با دستگاهی که توی مطب داشت معاینه شدم و تشخیص کبد چرب با گرید یک داد و همین ...میگه فقط کمک میکنم مت ...

کبد چرب دلیلش روغن هایی هست که استفاده می‌کنیم یک ماه خار مریم مصرف کنین درمان میشه 

برای لاغری کوهنوردی و ترامپولین بهترین ورزشه

من رفتم پیش دکتر معروف ترین تو کرج یه رژیمی داد برگام ریخت میگو و... مامانم گفت یه ماهه‌دیگ درست انج ...

عزیزم، منم اول راهم،میخوام ده کیلو کم کنم.

شما ک لاغر کردی و مبارکت باشه و ماشالله و آفرین بهت،

خیلیا منو میترسونن هی میگن شل میشی، ال میشی، بل میشی🥲

شما از این لحاظ اسیبی ندیدی؟ یعنی پوستتون شل نشد؟