یکی از دوستام امسال پزشکی قبول شد کنکور 1401 از وقتی قبول شده زندگیش زیر و رو شده. تو خونه پدر و مادرش فقط به حرف اونن حتی هر روز از اون میپرسن ناهار چی درست کنن و به خواهر بزرگ ترش اصلا اهمیت نمیدن خودم خونشون بودم و دیدم درحالی ک قبلا اینجوری نبود
براش ماشین خریدن و خونه بنامش کردن علاوه بر گوشی ایفون و سگ ک قبلا ارزوش رو داشت ولی مامان باباش مخالف بودن. تو خونشون فقط به حرف اون گوش میدن ک مسافرت کجا برن چیکار کنن و....
حتی پدر مادرش با اینکه هردو تحصیل کرده و سطح بالا هستن تو مسائل کاریشون نظر اونو میپرسن
جو فامیل هم ک اصلا نگم براتون خودش تعریف میکنخ صدبرابر خونوادش بهش اهمیت میدن فقط سراغ اونو میگیرن و همش حال اونو میپرسن کاری ب خواهرش ندارن با اینکه خواهرش ی سال ازش بزرگتره خواهرشم از حسادت داره میترکه منکه زیاد باهاشون رفت و امد دارم میبینم
خیلی براش خوشحالم من خودم رشتم ریاضی بود و همیشه بهش میگفتم اگر تجربی قبول بشی همیتجوری میشه ولی باور نمیکرد چون ندیده بود الان به حرفم رسید😍 البته خودمم باورم نمیشد و فقط برای اینکه بهش انگیره بدم الکی میگفتم و اون انگیزه گرفت و حالا واقعا جدی جدی این اتفاقا واسش افتاده. شما باورتون میشه این همه تغییر برای ی رشته ی قبولی؟ اونایی ک کنکورین انگیزه بگیرن اینا حقیقتی هست ک خودم تو خونشون دیدم