2777
2789
عنوان

کیک یخچالی...☻🔪♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارد گندم هم نداری؟

نه..

بیسکوییت پود میکنم بجا آرد...

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

@llpoill  

سلامم

دیشب خودم درخواست دادم

امروز سالگرد کاربریم بود بعد شماره کاربریم پیش یکیه ک احتمالا پیام تبریک عضویت میرفت واسش....

دردسر میشد شایددد...ک گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
@llpoill     سلامم دیشب خودم درخواست دادم امروز سالگرد کاربریم بود بعد شماره کاربری ...

اهاااا 

چون دیروز تو تاپیک عکس بودی 

منم با شماره بابام اومدم براش پیام اومد بنده خدا نمیدونست برا منه😂😂🤦‍♀️

بنده خدا هنگیده بود اصلا🤦‍♀️🚶‍♀️

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
اهاااا  چون دیروز تو تاپیک عکس بودی  منم با شماره بابام اومدم براش پیام اومد بنده خدا ...

شانس اوردییی

😂🔪

برا من یا پیش بابامه یا پیش داداشم ک هردو خطریه😂🔪

شانس اوردییی 😂🔪 برا من یا پیش بابامه یا پیش داداشم ک هردو خطریه😂🔪

اره خیلی😂

پس کار خوبی کردی لغو زدی 😂💃

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
اره خیلی😂 پس کار خوبی کردی لغو زدی 😂💃

اره اره💃

😂از پارسال که کاربری زدم حواسم به امروز بود

سلام قربونت تو تاپیک آخرش چرت و پرت گفتیم تعلیق شد🥲

یگان قدرت تعلیقی خیلی بالایی داره

🚬

این کاربریش ۳۳۵۶۷۷ بار تعلیق شده

🙋‍♀️

یگان قدرت تعلیقی خیلی بالایی داره 🚬 این کاربریش ۳۳۵۶۷۷ بار تعلیق شده 🙋‍♀️

خیلییی😂😂

الان دار سر من غر می‌زنه

میگ همش تقصیر تو و شوهرته😂😂

حرفاش😂😂

یکی دیه قراره نده 
یکی دیه قرارع دختر بیاره 
یکی دیه ایده اگهی زدن میده
مو خدازدع تعلیق میشم

خیلییی😂😂 الان دار سر من غر می‌زنه میگ همش تقصیر تو و شوهرته😂😂 حرفاش😂😂 یکی دیه قراره نده&n ...

😂😂😂😂😂

واییی

راس میگههه🚬

یاد این افتادم😂😂

همرو برق میگیره مارو گ.وز ننه ادیسون😔😂

سلام برسون بگو زود برگرده🙋‍♀️😂😂😂