2777
2789
عنوان

کیک یخچالی...☻🔪♥️

540 بازدید | 32 پست

بدون آرد میشه؟

پودر کاکائو دارم ولی آرد نه

🔪

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کیک یخچالی که با آرد نیست با بیسکویته

اون مایع ک لای بیسکویت میریزن یکی دو قاشق آرد میخوا برا غلظت

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
نه برای تهیه  گاناش باید آرد داشته باشی  دو سه تا قاشق

میدونم ارد ندارم...

مواد منسجمش ارد میخواد 

آها

من فقط بیسکویتی درست کردم

آی ام کم تجربه در زمینه آشپزی و قنادی😐😂

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

آها من فقط بیسکویتی درست کردم آی ام کم تجربه در زمینه آشپزی و قنادی😐😂

😂❤

😑😑😑 بیسکویت خرد کن بجا ارد

جدی به همون غلظت میرسه؟