2777
2789

سلام بچه ها ی چیزی ک برام اتفاق افتاده اینه ک تازگیا ی چندهفته ایی هست ک خیلییی به حرفای پدر و مادرم حساس شدم و مدام همش حرفاشون رو به ضرر خودم برداشت میکنم. بنظرتون این میتونه بخاطر این باشه ک توی بازه ی زمانی بدی و هستم و چون شکست خوردم تو چندتا زمینه، واسه همین حساس و زودرنج شدم؟ 

و اگر بتونم جبران کنم و همه چیو از اول شروع کنم بنظرتون درست میشه؟؟؟ 

من هیجده سالمه و چون کنکور قبول نشدم خیلی عصبی، زودرنج و حساس شدم. ی خواهر دارم سه  سال بزرگتره هیچی قبول نشده و رفته دانشگاه پیام نور ولی تا ی توجه کوچیک بهش میکنن میگم نکنه چون من قبول نشدم و اون رفته دانشگاه اینجوری میکنن؟  این دیدگاه من بعد از قبولیم یا دانشگاه رفتنم درست میشه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شرایطم مثل توعه احساس بدی دارم چون قبول نشدم اصلا خانواده هر حرفی میزنه احساس میکنم سرکوب میکنن م ...

وااای چقدر جالب ک همدردیم منم دقیقا همینم هرچی میگن ب خودم میگیرم ولی بعضی وقتا ک فکر میکنم میبینم اینا حرفای همیششون بوده و من حساس شدم. بنظرم هرچه زودتر یا شروع کن برای سال بعد بخون ک دوباره محبوب شی و بهت اهمیت بدن یا برو دانشگاه ک کلا فراموش شه و دوباره مثل همیشه بشه ولی اینکه هیچکدوم از اینکارارو نکنی روز به روز بدتر میشی من تجربش کردم تو اشتباه منو نکن. من نه درس خوندم نه دانشگاه رفتم عمرمو الکی ی سال تلف کردم از اونجا رونده از اینجا مونده شدم. ب بهونه درس خوندن ی سال دانشگاه نرفتم و خودمو گول زدم

و وقتی شروع کردم به دوباره خوندن تمام حساسیت هام از بین رفت و دوباره محبوب شدم و مامان بابام همون توجه رو دارن بهم میکنن فقط دو هفته اولش سخته 

درست میشی فعلا بخاطر اتفاقاتی ک افتاده روحیت ضعیف شده ولی نباید حالتو ادامه دار کنی

مرسی عزیزم. اره خودمم فکر میکنم بخاطر شرایطی ک توش قرار گرفتم زودرنج و حساس شدم و بعدش درست میشه امیدوارم برام دعا کن❤🙂

2790
2778
2791
2779
2792