2777
2789
عنوان

کرونا چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 51 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۳روز فوری خوب شد یعنی میگم چرا زودتر از داروخونه نخریدم خیلی بد بود میگفتم کور میشم دیگه بزن نت ...

عزیزم یعنی شما ۱ماه قطره زدی خوب نشدی بعدش این جواب داد هرچند ساعت زدی؟

من روزی که دکتر بهم این ۲قطره رو داد هر ۶ساعت زدم روز سوم خوب شدم ولی تا ۱هفته ادامه دادم.من کل خونوادم و بچه هامم گرفتیم

انواع انتی بیوتیک امپول پنی سیلین همه رو هم استفاده کردم جواب نداد جز این قطره

چی بخورم خوردم جواب نمیده لامصب

عزیزم باید دکتر بهتون بده 

من دخترم چند بار اینجوری شد 

قطره باکتی ناید جنتامیسین دلدن خوب نشد 

خودم تیمکس ی همچین چیزی خریدم براش استفاده مردم خوب شد 

مثل اینکه برا هر مسی ی جیزی جواب میده 

پماد چشمی هم خیلی تعریفشو شنیدم

عزیزم یعنی شما ۱ماه قطره زدی خوب نشدی بعدش این جواب داد هرچند ساعت زدی؟

من ۱ماه میزون  چندبار رفتم دکتر چشم معاینه کرد گفت چیزی نیست مشکلی نداره یه قطره ساده نوشت که فایده نداشت..رفتم دکتر دیگه امپول پنی سیلین زد گفت عفونت کردی ولی فایده نداشت.قرص انتی بیوتیک خوردم اصلا.خودم قطره اشک مصنوعی خریدم اصلا فایده نداشت.بعد از ۱ماه این ۲قطره رو یه دکتر عمومی ساده بهم داد مثل اب رو اتیش بود

من روزی که دکتر بهم این ۲قطره رو داد هر ۶ساعت زدم روز سوم خوب شدم ولی تا ۱هفته ادامه دادم.من کل خونو ...

منم هرچی قطره واسه دخترم خودم زدم جواب نداد پس شما چطور ۱هفته زدی خوب شد بعد میگی ۱ناه درگیر بودم گلم؟

من ۱ماه میزون  چندبار رفتم دکتر چشم معاینه کرد گفت چیزی نیست مشکلی نداره یه قطره ستده نوشت که ف ...

اهان پس مشگل شماهم مثل من بوده عزیزم ۱سوال دیگ از شما داشتم اینکه ترشح چشمت جوری بود ک چشات به هم بچسبه؟

اهان پس مشگل شماهم مثل من بوده عزیزم ۱سوال دیگ از شما داشتم اینکه ترشح چشمت جوری بود ک چشات به هم بچ ...

دقیقا کاش عکس گرفته بودم میدیدی

روزا اول با اب گرم چشمامو باز میکردم و اشک مصنوعی اصلا باز نمیشد..چندتا مژه هامم ریخت از بس چشمم عفونت زرد شده بود و چسبیده بود

خداروشکر راحت شدم.خیلی بد بود

عزیزم باید دکتر بهتون بده  من دخترم چند بار اینجوری شد  قطره باکتی ناید جنتامیسین دلد ...

بله متاسفانه دکتر هم میریم میگن چیز نیس قطره میده خوب نمیشه میگه ویروس بعد انتی بیوتیک میدن در صورتی ک انتی بیوتیک رو ویروس اثر نداره نمیدونم والا

دقیقا کاش عکس گرفته بودم میدیدی روزا اول با اب گرم چشمامو باز میکردم و اشک مصنوعی اصلا باز نمیشد..چ ...

اره خدایی خیلی بده الان صبحا کمی قی نمیاد گوشه چشمت؟آخه اونو میگن عادیه واسه همه میاد

ما خانوادگی گرفتیم ۳ روزه تو عمرم اینجوری مریض نشدیم سرفه زیاد وحشتناک گرفتی صدا یدن درد تب خونمونو داشتیم تمیز میکردیم اینجوری شدیم همونجوری بعم ریخته ول کردیم نمیتونیم حتی یه سوپ درست کنیم😔😔