2777
2789
عنوان

کرونا چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 51 پست
ما خانوادگی گرفتیم ۳ روزه تو عمرم اینجوری مریض نشدیم سرفه زیاد وحشتناک گرفتی صدا یدن درد تب خونمونو ...

اخی عزیزم علایم چشمتون چطوره به هم میچسبه چشاتون یا کم ترشح داره؟

اره خدایی خیلی بده الان صبحا کمی قی نمیاد گوشه چشمت؟آخه اونو میگن عادیه واسه همه میاد

والا قبلا قی نمیومد این مریضی رو که گرفتم هرچی قی این سال ها بود شروع کرد به اومدن خخ..الان خداروشکر خوب شدم.ولی واقعا این قطره ها به دادم رسیدن.من انواع راه هارو رفتم

چشمام بس سرخ بود انگار ۱ماه بود فقط اشک ریخته بودم بس قرمز بود..شب هام که میخوابیدم نصف شب دیگه نمیدیدم چون چشمام چسبیده بود به هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا قبلا قی نمیومد این مریضی رو که گرفتم هرچی قی این سال ها بود شروع کرد به اومدن خخ..الان خداروشکر ...

اخی عزیزم منم چشام نمی‌چسبد به هم فقط ۱کم قی میاد لامصب تمومی نداره خسته شدم بخدا

۱دکتر رفتم کلوبیوتیک دادخوب نشدم ۹روز زدم بعد ۲هفته سیپلکس و فلوکورت خوب نشدم داغونم کلا خودم دخترم ...

سلام عزیزم ،چشمتون خوب شد؟ من تورم و سوزش و قرمزی چشم دارم دو هفته است قطره و پماد زدم بهتر میشه ولی تموم نمیشه ،شما چیکار کردی ؟ چقدر طول کشید؟ دارم دیوونه میشم خوب نمیشم

سلام عزیزم کوویدچشمی گرفتی خوب شدی ؟منم همین علائم دارم چیکارکنم خوب بشم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

سلام عزیزم کوویدچشمی گرفتی خوب شدی ؟منم همین علائم دارم چیکارکنم خوب بشم

سلام گلم خوبی آره من پارسال گرفتم خیلی اذیت شدم آنقدر قطره زدم ب چشام پاسخگو نبود تا دورش تموم شد خوب شدن ۲ماه زمان برد شما چند وقته درگیری علایمت چیه شبا نمیتونی بخوابی؟