nellisa مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2214 عنوان هیز بازی😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 | مشاهده متن کامل بحث + 7505 بازدید | 183 پست من باردارم الان اومدیم برای غربالگری از وقتی نشستیم شوهرم نگاش همش رو یه دختریه اونم انگار بدش نیومده هی ه مو زیر زیرکی نگاه میکنن شوهرمم هی میگه برو داخل مطب بشین منم نشستم نمیرم داخل دیدم خیلی پرو بازی داره در میاره به روش اوردم دخترم هی اونور نشسته آه میکشه بخدا اگ باور کنین همش آه طولانی میکشه برا من خیر سرش متاهلم هس الان به نظرنون چه عکس العملی نشون بدم دوتاشونو پار.. کنم یا ج...ر واج.......ر 1401/12/23 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ganndombanoo عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4921 حالم از شوهرت بهم خوردخوبه زنشو آورده سونو چرا میبریش باخودت
_m_a_h_ عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1648 عزیزم چجوری حرصمو خالی کنم😂😂اعصابم خوردع دلم میخواد جرشون بدم دارم میگم ک تاپیکای قبلتو نگا کردم . شوهرت ادم خوبیه مهربونه با اینکارات زندگیتو خراب نکن . به حرف بقیه هم گوش نده خیلیا لز عمد حرف نا مربوط میگن . طبیعته مرده . لزوما منظوری نداره ک . کور هم نیست . چش واسه دیدنه لزوما چش چرونی نمیکنه ک . اروم باش . بجاش محبتش کن
babayenora عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 251 چقد کوچیک میشه ادم با این حرکت بیچاره زنایی که شوهرشون هیزن سخته دیگه.ولی ما مردا یکم تنوع طلبیم که با گذر سن بهتر میشیم
_m_a_h_ عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1648 من خودم شوهرم گفت ی سوال برام پیش اومده ک چرا ساق و اون گوشت ک زیر زانوعه واسه زنا بزرگتر از مرداس .من برگام ریخته بود چون همیشه میگه نگا نمیکنه گفتم چییی گفت از مجردیم تو ذهنم مونده . جای من بودی چیکار میکردی دخترررر . اروم باش
اناروآلوترش عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3560 سخته دیگه.ولی ما مردا یکم تنوع طلبیم که با گذر سن بهتر میشیم تنوع بخوره توسر مردی ک ازهررنگ دیدهوسش کرد...ببخشید ولی اونجور مرداخواهرشون هوس دیگرونه
شایلی75 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1813 سخته دیگه.ولی ما مردا یکم تنوع طلبیم که با گذر سن بهتر میشیم جمع نبند شما اینجوری هستی لزوما همه مثل هم نیستن
برف،دونه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1894 سخته دیگه.ولی ما مردا یکم تنوع طلبیم که با گذر سن بهتر میشیم خانم ها هم تنوع دوست دارن، ولی یه چیزی به اسم تعهد دارن که نمیزاره هرز برن قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
babayenora عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 251 تنوع بخوره توسر مردی ک ازهررنگ دیدهوسش کرد...ببخشید ولی اونجور مرداخواهرشون هوس دیگرونه چی بگم.
کدوقلقلهزنتنبل عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 20379 سخته دیگه.ولی ما مردا یکم تنوع طلبیم که با گذر سن بهتر میشیم یک کلمه از مادر عروس توجیه کثافت کاری خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی
babayenora عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 251 خانم ها هم تنوع دوست دارن، ولی یه چیزی به اسم تعهد دارن که نمیزاره هرز برن افرین.خب مرد هرزه خیلی کمه نگفتم هممون اینجوریم که.تعهد داریم ما هم
babayenora عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 251 جمع نبند شما اینجوری هستی لزوما همه مثل هم نیستن نگفتم من .گفتم متاسفانه هستن مردایی
babayenora عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 251 یک کلمه از مادر عروس توجیه کثافت کاری گفتم متاسفانه هستن مردایی.نگفتم همه.بعدشم تا زن خراب نباشه مرد خراب نمیشه