2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم دکتر باشوهرم اونم چشم چرونه .انقدر به زنه نگاه کرد زنیکه برگشت باعشوه گفت حالم خیلی بد شد تو مطب مادرتونم شاهده منو می گفت حالا دوتا مو بیرونه اون شد پری دریایی من شدم مادربزرگ   

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا مگه نمیگی دختره زشته  نه به دختره نه به شوهرت چیزی نگو قضیه بدتر ...

عزیزم من اینجور وقتا نمیتونم از عزیزم استفاده کنم الان که اونورع ولی دارم براش خودشم میدونه ازش خیلی بهترم حواسش نباشه منم میرم هیزی میکنم😂😁حیف استراحت مطلقم وگرنه میرفتم منم

واقعا هم بو دختره میاد مشخصه دو ماهی هس حموم نرفته همشم که ناله میکنه مشخصه داره میگوزع اه میکشه صدا ...

😂😂😂😂 

ای خداااا

شوهرت هیزه یا امروز خل شده؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
من رفتم دکتر باشوهرم اونم چشم چرونه .انقدر به زنه نگاه کرد زنیکه برگشت باعشوه گفت حالم خیلی بد شد تو ...

بگو که زنه رو به هزار قسمت مساوی تقسیم کردی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
گلا هیزه از اول عقد کردیم اون اوایل اهمیت نمیدادم کم کم دیدم ریده شده تو اعتماد ب نفسم گیر دارم بهش& ...

شوهر من عاشقه پاچه ست

دخترا و زنهایی که شلوار کوتاه می پوشنو با چشماش میخوره بعد میبینه من دارم نگاهش میکنم میگه والا نمیدونم سردشون نمیشه

تودلم میگم گوه نخور هیز

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
بگو که زنه رو به هزار قسمت مساوی تقسیم کردی

نه بابا من لالم باسرم حرفشو تایید کردم یه لبخند هم تحویلش دادم ازاون روز این شوهر میگه دیدی میگن جای مادرمی .واقعا زنا شورشو دراوردن مردا هم از خدا خواسته

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.