2777
2789
اخه به دختره هم میاد. چون میگه زیاد آه میکشه، شاید همزمان با آه کشیدنا میچسه😁

چوسوکه😅😂😂😂

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جا نیس بشینه از یه طرف میگم گور باباش حرص نخور از یه طرف خیر سرم باردارم اینه واقعا جوابش

ولی خدایی شوهر تو تنهانیستا غصه نخورعزیزم..مردا نگاه میکنن..شوهرمن سعی میکنه پیش من نگاه نکنه چندبارولی مچشوگرفتم میگه نگاه ازرو لذت نیست چون متفاوتن آدم ب متفاوت بودنشون نگاه میکنه مث تعجب😑😑😑😑😑😑منم عرعر🐴🐴

عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا مگه نمیگی دختره زشته  نه به دختره نه به شوهرت چیزی نگو قضیه بدتر میشه فقط وقتی کارت تموم شد رسیدین خونه به شوهرت بگو من روت حساسم اذیتم نکن خواهشا 

چرامن خوندم منم یه آه بلندکشیدم🤪

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بچتو بنداز😐

واقعا بیشعوری

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
بگو واه واه بو گوز میاد از اون طرف و اوق بزن... بعد سمت دختره اشاره کن

واقعا هم بو دختره میاد مشخصه دو ماهی هس حموم نرفته همشم که ناله میکنه مشخصه داره میگوزع اه میکشه صداش نیاد اینور

اصلا هم نقطه ضعف نده ن ناراحت باش ن چیزی بگو فقط بعدا به شوهرت بگو خداروشکر ک انقدر چشم پاکی واقعا من همیشه از مردای چشم چرون بدم میومده ولی خداروشکر تو خیلی چشم پاکی . اینبار تحت تاثیر حرفت قرار میگیره