2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 41 پست
کرم اداپالن و کرم اکنومیس بزن  یادت باشه همیشه بعد از اصلاح تا چند روز اول اکنومیس بزنی یه دون ...

دو تاشون ژل هستن؟

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچ کردم ا‌کنومیس یه مدل از کلیندامایسینه نشنیده بودم شما خودتون گرفتین یا دکتر تجویزکرد؟

تجویز دکترم بود که بعد هم دیگ کلا استفاده میکنم 

جوش زیرپوستی همون زیر پوست خشک می‌کنه نمیزاره دیگ اصلا بیاد بیرون 

جوش های زیر پوستی من بزرگ و دردناک دو روز از این بزنم دیگ نمی‌فهمم کجا جوش زیر پوستی عمیق بوده 

و بعد از اصلاح هم چون جوش ها حالت زیر پوستی دارن و بعد چند روز یهو وحشتناک میریزن بیرون میزنم و واقعاااا عالیه

اداپالن عزیزم  من خودم اداپالن با پانژل میزنم ینی چنان صورتی میسازه چنان پوست خوبی میسازه که ن ...

وای بخدا رفتم دکتر دقیقا همین دوتارو تجویز کرد واسم 

ولی بدتر شدم 😐

نمیدونم چ مرگمه واقعا ناامید شدم دیگه

اداپالنه اگه زیاد لایه بردار استفاده کردی دیگه اداپالنو نزن دکتر به من گفت نزنم چون حساس شده بود صو ...

اداپالن لایه بردار هست اما به صورت نقطه روی همون جوش فقط بزنی دیگ نه پوست حساس میشه و جوش هات هم خیلی عالی برطرف میشن

وای بخدا رفتم دکتر دقیقا همین دوتارو تجویز کرد واسم  ولی بدتر شدم 😐 نمیدونم چ مرگمه واقعا نا ...

من حتی مشکل هورمونی هم داشتم صورتم با اینا عالی شدههههه 

اول با پن مخصوص صورت میشستم بعد اداپالن میزدم خشک که میشد پانژل میزدم روش و شب می‌خوابیدم دیگ صبح هم که بیدار میشدم صورتمو میشستم و همین روند تا یک هفته رو ادامه میدم بدترین جوش و لک داشته باشم صورتم عالی عالی میشه 

از بعد یک هفته صورتم دیگ پوست پوستی شده که آبرسان و مرطوب کننده میزنم و به جای هرشب دیگ میکنمش دوشب در میان