2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از منم همینه ایرانیه

وای ینی پس از این بهترم هست 

باید بگردم پیدا کنم 

اما این واقعا برا من عالیه 

دکتر پوستی هم که رفتم اصلا دلش نمیسوزه برات که پول داری یا نه بهترین و گرون ترین داروها رو می‌نویسه که فقط خوب بشی و نتیجه ببینی فک کن اینو برا من نوشت

وای ینی پس از این بهترم هست  باید بگردم پیدا کنم  اما این واقعا برا من عالیه  دکتر ...

من چندسال پیش اداپالن شرکت ناژو گرفتم بهتر بهم میساخت این شرکت به من نمیسازه

خارجیشم که اسمش دیفرینه من پیدا نکردم جایی

خوبه که بهت میسازه همینو بزن نیاز نیس عوضش کنی

جدی؟ تو گروه هه نوشتن آداپالن خارجیه 😕 نمیدونستم 

من اداپالن و پانژل پنج ساله مصرف میکنم 

دو سال پیش پانژل دیگ گیر نیومد هر جا رو بگی کشتم دیگ نبود 

خیلییی ناراحت بودم دکترمم دیگ نوبت نمیتونستم بگیرم چون چند سال بود نرفته بودم نوبت زود بهم نمی‌داد با هر بدبختی شد رفتم و دکتر دیدم اینو نوشت گفت این مخلوط این دوتا ژل هست و اینو گرفتی دیگ اداپالن نخر رفتم داروخانه اینو خریدم داروخانه بزرگ و خوبیه توی شیراز گفتم پانژل ندارید گفتن نه گفتم حتی تاریخ مصرف گذشته هم باشه میخرم به قیمت روز یهو گفت چرا دارم رفت برام چهار تا دونه بود آورد 

دیگ دوتاش که مصرف کردم دیدم حرف دکتر راست بوده یکی هست دیفرین با اینا

مرسی عزیزم  فقط اینکه پوستت چربه یا خشک ؟ من پوستم اول بشدت چرب بود ولی الان خشکه خشک😐💔

چربه😂ولی خشک هم هست چون پوسته پوسته میشه

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
همین که قیمتش ۷۰۰ تومنه؟

نه خیلی کمتره نزدیک ۲۰۰

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
اینه منظورتون؟

اره خودشه