2777
2789

کار به این صورته که مشتری ها محصولاتی مثل کیف کفش بلوز شلوار و هندزفری و غیره رو تو برنامه هایی مثل تلگرام اینستا نت و غیره دیدن که خودشون محصول رو دیدن دقت کنید اصلا بازاریابی نیست خود مشتری محصول رو پسندیده میخواد شما فقط تماس میگیرید آدرس و سایز ازشون میپرسید و وارد پنل میکنید همین،حقوق از ۲ تا ۵۵۰۰ برای ساخت پنل و آموزش و هرچیزی هیچ پولی از شما گرفته نمیشه،چون خیلی از خانم ها دنبال کار بودن گذاشتم شاید به درد کسی خورد،به تلگرام مدیر پیام بدید برای ثبت نام

@fr_callcenter

خودشون پنل میسازن برامون 

بعد مشتری زنگ میزنه به ما ؟ بعد ما واسش ثبت میکنیم ؟ واسه هر ثبت سفارش چقد میدن؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون پنل میسازن برامون  بعد مشتری زنگ میزنه به ما ؟ بعد ما واسش ثبت میکنیم ؟ واسه هر ثبت سفا ...

خودشون پنل میسازن شماره ها میاد تو پنل شما تماس میگیرید الان پورسانتارو میفرستم

در واقع باید توزیع بشه که پورسانتی تعلق بگیره 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

باید گروه بزنیم ینی؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..