2777
2789
عنوان

شرایط ازمون استخدامی بانک ملی ۱۴۰۲

2642 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .من میخام ازمون استخدامی بانک ملی روشرکت کنم ولی شرط معدلش ۱۴هست من معدل کلم ۱۳و۶۴ هست میخام ببینم حتی اگه یه نفرازمون کتبی ومصاحبه روقبول بشه.ممکنه بخاطر معدل استخدام نشه.؟؟موردی این شکلی برای خودتون ویااطرافیانتون پیش اومده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منابع چین چی‌بخونیم چ کنیم 

راهنمایی می‌کنی منو🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مطمینی؟؟؟یعنی از کی وکجا بپرسم که دیگه بدونم قطعی همینه.اخه من خیلی به این کارعلاقه دارم.

بله مطمینم 

شاید اگه اشنا کلفت داشته باشی یا مثلا فرزند شهیدی چیزی باشی بشه کاریش کرد...باور نداری برو ازمون بده مطمین شو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
بله مطمینم  شاید اگه اشنا کلفت داشته باشی یا مثلا فرزند شهیدی چیزی باشی بشه کاریش کرد...باور ن ...

هیچکدومو ندارم😂کاش اونموقع که میرفتم دانشگاه این شرایطو میدونستم .مث چی پشیمونم.صب تاحالا سردرد دارم بخاطر فکر این قضیه

هیچکدومو ندارم😂کاش اونموقع که میرفتم دانشگاه این شرایطو میدونستم .مث چی پشیمونم.صب تاحالا سردرد دار ...

فدا سرت بانک اصلا اش دهن سوزی نیست اینو کارمند سابق بانک داره بهت میگه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من امروز ثبت نام کردم ولی رشتم حسابداری بود نمیدونستم ارشد میخوان ولی حسابداری کلیه گرایش ها کارشناسی میخواست منم همینو زدم به نظرت بخونم قبول شم تو مصاحبه رد میشم؟فرق این دو تا رشته چیه؟اصلا نمیدونم

پسرم بزرگترین دلیل برا نفس کشیدنمه.برا سلامتیش یه صلوات بفرست لطفا