2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست
من از مرکز اصفهان رفته بودم نجف آباد ‌‌ 😵 ینی مرکزه مرکز اصفهان . جالب این جاست خواهرای شوهرم همه ا ...

عاشق شدی؟

من عاشق شدم وگرنه من روی جای جایه استان تهران عِرق دارم،یعنی تعصب دارمااااااا،حتی یه درصد هم فکر نمیکردم از تهران بگذرم،بسوزه پدر عاشقی😁

حالا تو بازم توی استان خودت بودی

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عاشق شدی؟ من عاشق شدم وگرنه من روی جای جایه استان تهران عِرق دارم،یعنی تعصب دارمااااااا،حتی یه درصد ...

آره عاشق شدم .ولی همون اول گفتم نمیام اما شوهرم شهر خودش خونه ساخت و منو با خونه ای شیکی که ساخت کشوند نجف آباد. منم دو سال موندم دیدم نمیتونم تحمل کنم با اینکه سرکارم میرفتم . دیگه خونه ی شیک و قشنگمو دادم اجاره برگشتم اصفهان خونه اجاره کردیم 😟 ولی می ارزه 

تو چجوری بخاطر عشقت از تهران گذشتی 🤦🏼‍♀️ الان مشکلتون سر همین قضیس؟

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 
آره عاشق شدم .ولی همون اول گفتم نمیام اما شوهرم شهر خودش خونه ساخت و منو با خونه ای شیکی که ساخت کشو ...

نه بابا،اونقدر عاشقش بودم که فقط دلم میخواست اون کنارم باشه! پدرمو درآورد،اعتیاد،بیکاری،سردی، بی توجهی،بی پولی،نداشتنه شرایط بچه دار شدن،تفریح و سرگرمی نداشتن....این آخریا هم که با کوچکترین بهونه ای اتاقشو جدا میکرد و تا یکی دوماه جدا زندگی میکرد واسه خودش

هنوزم دوسش دارم و از جدا شدن میترسم!! میترسم نتونم نبودشو تحمل کنم،ولی به خودم قول دادم اینبار قوی باشم و محکم وایسم تا درست شدنه شرایط،چه طلاق چه آدم شدنه اون

نه بابا،اونقدر عاشقش بودم که فقط دلم میخواست اون کنارم باشه! پدرمو درآورد،اعتیاد،بیکاری،سردی، بی توج ...

چقدر سخت . ولی خیلی خوبه که محکم ایستادی  اصلا کم نیار بچه هم که نداری . منم تا پای طلاق رفتم شوهرم خیییلی دست بزن داشت .بیکارم شده بود .آنقدر محکم پای طلاقم موندم که هم دستشو کوتاه کرد هم به کار خوب پیدا کرد .تازه من بچه هم داشتم .امیدت به خدا باشه انشالله درست میشه عزیزم . این روزا رو هممون تجربه کردیم

چقدر سخت . ولی خیلی خوبه که محکم ایستادی  اصلا کم نیار بچه هم که نداری . منم تا پای طلاق رفتم ش ...

خداروشکر که مشکلت حل شد عزیزم! گذر زمان بهم کمک میکنه قطعا،ان شاءالله بعد از ماه رمضون تصمیمو میگیرم!

ممنون که وقت گذاشتی گلم❤️

خداروشکر که مشکلت حل شد عزیزم! گذر زمان بهم کمک میکنه قطعا،ان شاءالله بعد از ماه رمضون تصمیمو میگیرم ...

قربونت عزیزم❤️ انشالله 

امیدوارم بهترین تصمیم و بگیری و خدا هم کمکت کنه 

حالا اگه دوست داری تعریف کن اونجا چطوری میگردی؟ انگلیسی قشنگ بلدی دیگه؟ اونجا رفتارشون با ایرانیا چط ...

معمولی مثل بقیه مردم میگردم . بله انگلیسی بلدم تو جامعه کم کم آدم راه میفته . رفتارشون خوبه من تا مشکلی نداشتم البته اینجا اصلا نمیپرسن یا اهمیت نمیدن کجایی هستی ،نژادپرستی کمه حداقل من ندیدم جز فقط چندمورد جزئی که اونم چون آدم‌های سطح پایینی بودن. چون اینجا الان دیگ کشور چندفرهنگی شده و مهاجر زیاده دیگ نژادپرستی معنایی نداره .اتفاقا انگلیسی ها اصیل خیلی سطح ادب ‌و فرهنگ و رفتارشون بالاس.ما تعطیلات چندسال پیش رفتیم ترکیه اونجا بیشتر نژادپرستی دیدم تا انگلیس ،کلا انگار ترکیه ای ها از ایرانی ها بدشون میومد!!! مثلا اینجا خیلی به بچه ها و زنان و زنان باردار اهمیت میدن و مراقب هستن من وقتی باردار بودم یا الان بچه دارم باهاش برم بیرون اگ طرف انگلیسی باشه حتما به من راه میده ،اولویت رو به من میدن یا تو خیابون حتما ماشین نگه میدارن تا من رد بشم تازه عذرخواهی هم می‌کنن ولی گاهی بعضی آسیایی های اکثرا مسلمان دوراز حضور شما مثل گوسفند اصلا اهمیت نمیدن و سرشو میندازن همینجوری رد میشن .یا اصلا کسی کاری به کسی نداره. خاله زنگ بازی خیلی کمه توشون. هرکی هرجور بخاد میتونه باشه . واینکه خیلی راحت هستن اهل تشریفات و چشم وهم چشمی ‌و اینا نیستن