2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نصیحت بهت میکنم لطفا نذار این مسئله دوری و دلتنگی باعث اختلاف بین شما و شوهرت بشه بخدا مرد تا یه ...

اینم حرفیه ولی واقعا دل تنگ میشم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
نه مشکلی نداره بنده خدا فقط کارش زیاده ۸ صبح تا ۷ شب

طبیعیه گلم

سعی کن کار کنی یا درس بخونی

مطالعه کن

خودتو با کلاس رفتن سرگرم کن

کم کم دوستای خوب پیدا میکنی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
طبیعیه گلم سعی کن کار کنی یا درس بخونی مطالعه کن خودتو با کلاس رفتن سرگرم کن کم کم د ...

تو خونه تنها ک میشم 

میشم فکر میکنم فکر میکنم اعصابم خورد میشه گریه میکنم 

میرم بیرون توی پارک میشینم میام خونه دوباره فکر و خیال میکنم

دوستی ندارم توی این شهر  اقوامم نیستن به جز مادرشوهر ک باهاش رابطه برقرار نمیکنم ناراحتی پیش ب ...

عزیزمم کم کم به شرایط عادت میکنی سعی کن بری کلاسای مختلف دوستای جدیدپیداکنی سرخودتو گرم کن حیف از این روزا و عمرت که داره باناراحتی میگذره زندگیو به خودت سخت نکن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
عزیزمم کم کم به شرایط عادت میکنی سعی کن بری کلاسای مختلف دوستای جدیدپیداکنی سرخودتو گرم کن حیف از ای ...

من خیلی اهل کتاب خوندن ام 

بعد ی کتاب خوندم

مال ی شهید اینقدر گریه کردم اونم ی جاهاییش از غربت میگفت منم زار میزدم

چقدر خوب ک یکی هست ک درکم کنه  شمام مثل من خودتو لعنت میکنی ک چرا توی شهر خودت خونه نگرفتید&nb ...[/QUOTE]

[QUOTE=279586246]چقدر خوب ک یکی هست ک درکم کنه  شمام مثل من خودتو لعنت میکنی ک چرا توی شهر خودت خونه نگرفتید&nb ...

نه عزیزم اصلا چرا لعنت؟

بر عکس به خوبیای شهر غریب فکر میکنم

مثلا هربار با شوهرت بحثت بشه جمع نمیکنی بری قهر خونه بابا مامانت و همین باعث میشه اختلافت زود تموم شه و کش دار نشه

مثلا انقدر از اطرافیانت قوی تر و جسورتر میشی که خودتو نمیشناسی 

اینارو که میگم در اینده میفهمی عزیزم

[QUOTE=279586331]نه مشکلی نداره بنده خدا فقط کارش زیاده ۸ صبح تا ۷ شب[/QUOTE

آخه منم غربتم،ولی شوهرم هم خوب نیست و عذابه غربتو صد برابر کرده برام

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
عزیزم برو بیرون بگرد.بیشتر برو بازار.اگه میشه با شوهرت برو تنها نرو چون اونجوری بیشتر احساس غربت میک ...

اخه تهرانو بلد نیستم

دوستی ندارم توی این شهر  اقوامم نیستن به جز مادرشوهر ک باهاش رابطه برقرار نمیکنم ناراحتی پیش ب ...

ت چقد منی

کدوم شهری 

منم ۷ماهعروسی کردم غربت ـخونواده شوهرم خ احترام گذاشتم بعد متوجه شدن

همه چیو محدودکردمو مدام تنهاممممم 

امان از همسری ک لحظه ایی درکت نمیکنه هر چیم توضیح میدی

اسی منم ۵ساله تو غربتم،هیشکیو تو این شهر نداریم،بچه که اومد دلتنگی یادم رفت،از صبح تا غروب پشت هم تماس تصویری دارم واسه دیدن دخترم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تو خونه تنها ک میشم  میشم فکر میکنم فکر میکنم اعصابم خورد میشه گریه میکنم  میرم بیرون تو ...

سعی کن وقتتو کامل پر کنی

مثلا توی خونه آشپزی کن همزمان فیلم ببین

یا کلاس خیاطی برو

کم کم برا خودت بشین لباس بدوز

یا کلاسای هنری برو

شب که همسرت میاد درسته خسته هست با هم یه فیلم ببینید شما هم که خسته بشی خوابت میگیره

برنامه داشته باش آدمیزاد که سرشو گرم کنه دیگه به چیزی فکر نمیکنه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند