2777
2789

حرفم خیلیه هاااا

من ازون آدما بودم.. 

که هرشب دعای مرگ شوهرمو میخوندم

. اما یه بار مثل آدم دیدم من نه جایی رو دارم بدون اون.. نه کسی و.. نه هیچ کسی برای بچم پدر خودش نمیشه 

و ازون روز تا الان که سعی می کنم زندگی مو حفظ کنم

.. بهترین زندگی رو رقم زدم که هر روز دعای سلامتی دارم برای شوهرم 

اگه چشت دنبال دیدن نقطه ضعف هاش باشه 

نمیتونی عاشقش باشی 

اما اگه بپذیری.. تفاوت دارید..با هر عیبی که دارند

به آغوش محبت هم میرید❤️

. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بدی داریم تا بدی.

این که آدم چشمش رو روی بزرگ ترین بدیای طرف ببنده و بمونه عشق نیست حماقته.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم تا این ساعت از فکر و خیال خوابم نمیبره 

زیاد دارم سر شوهرم غر میزنم (زیادی چسبیده به خانواده ش )

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عاشقشم بدیهاشو به خوبی‌های زیادش می‌بخشم همیشه🥰

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

نمیدونم هیچ حسی بهش ندارم نه عاشقشم نه دوسش دارم نه ازش متنفرم شاید فقط رفیقمه مثل دوتا دوست با آرامش کنارهم زندگی می کنیم بعضی وقتا میخوام عاشقش باشم اما نمیتونم

حتی معتادهم باشه

بابای دوستم.. خدا رحمتش کنه.. بخاطر خانواده اش ترک کرد. 

در نهایت تو 50 سالگی از غصه یه اتفاقی سکته کرد.. 

در مقابل اون کسی که همراهش بود.. خانمش بود

نمیدونم هیچ حسی بهش ندارم نه عاشقشم نه دوسش دارم نه ازش متنفرم شاید فقط رفیقمه مثل دوتا دوست با آرام ...

رفیق بالاترین حد دوستیه.. که جدا نشدنی و بی نهایته.. که عشق توش موج میزنه 

شاید اونقدرم بد نبوده   این چیزا که من تو نی نی سایت میبینم با تغییر زاویه دید درست نمیشه باس ...

دقیقا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
شاید اونقدرم بد نبوده   این چیزا که من تو نی نی سایت میبینم با تغییر زاویه دید درست نمیشه باس ...

شاید اونقدر نمیتونم باز کنم

فقط خواستم تلنگر بزنم

بگم 

میشه از فرش به عرش برد یه زندگیو