2777
2789
عنوان

این پیامو به شوهرم بدم؟=عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
ککشم نمیگزه، راحت میاد خونه دوششو میگیره تازه باز به خودم میگه لباس بده. یه چرت میزنه، شامپو میخوره ...

هر کاری قبلا میکردی نکن،شام و نهارتو با دل و جون و مث همیشه خوشمزه درست نکن،تو هم لم بده فیلمتو ببین و نشون بده که اصلا نه خونه واست مهمه نه غذا نه هیچی و فقط میخوای استراحت کنی یا اگه میشه برو بیرون عصرا اگه نمیشه هم که تو خونه خودتو سرگرم کن،کلا محلش نده و فقط به خودت برس جوری که بدونه مثلا بخاطر حال خودت آرایش کردی یا مو درست کردی

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مردی که نخاد بفهمه شما طومارم بنویسی نمیفهمه، باید خودش متوجه اخلاقاش بشه ، مردی که زن داری رو ...

مشاور نمیاد... خودمم رفتم واقعا تنهایی کاری ازم برنمیاد. خیلی تحمل این زندگی سخته... نابود شدم کاش خدا دلش به رحم بیاد با یه مرگ ناگهانی راحتم کنه 

متوجه میشه تو محبتت ازش دریغ کن خیلی کارایی میکردی دیگه نکن متوجه میشه

من همیشه مریض میشد به زور غذا و میوه و دمنوش میدادم بهش دارو میدادم الان مریضه سوپ و اش درست کردم تو این روزا دمنوش درست کردم ولی نگفتم بیا بخور یا اصرار نکردم بیشتر بخور داروهم کلا بهش ندادم

مشاور نمیاد... خودمم رفتم واقعا تنهایی کاری ازم برنمیاد. خیلی تحمل این زندگی سخته... نابود شدم کاش خ ...

دور از جون ... من نمیتونم راجع به زندگیم اینجا حرفی بزنم ولی شرایط جوری هست که در سکوت دارم زندگی میکنم. خیلی چیزها خیلی خواسته ها خیلی موقعیت ها ازم گرفته شد بحث سوختن و ساختن نیستا بعضی وقتا ادم مجبوره وقتی میبینه نمیشه دلخوشیهاش رو تغییر بده و ادامه بده

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
مشاور نمیاد... خودمم رفتم واقعا تنهایی کاری ازم برنمیاد. خیلی تحمل این زندگی سخته... نابود شدم کاش خ ...

خدا نکنه،الهی ادمای بد جنس و بدذات بمیرن بجات،چرا خودتو نفرین میکنی خواهر من،بجاش دلتو ازش بکن،از آدم ببخشید نفهم توقع فهم و شعور نداشته باش،از آدم خودخواه و خودبزرگ بین توقع محبت و درک نداشته باش،تو تا قیامت به ی تیکه سنگ محبت کن میفهمه؟جوابتو میده؟جبران میکنه؟نههههه،نهایتا اگه سنگ خارق العاده ای باشه و حرکت کنه آخر آخرش میزنه سرتو میشکنه،

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
هر کاری قبلا میکردی نکن،شام و نهارتو با دل و جون و مث همیشه خوشمزه درست نکن،تو هم لم بده فیلمتو ببین ...

اخه حال خودم خوب نیست. انقد بهم بی توجهی کرده واقعا اعتماد به نفسم نابود شده حس میکنم دوست داشتنی نیستم زشتم. اونروز رفتم محل کار خواهرم همکاراش گفته بودن چقد خواهرت خوشگله چقد نازه به من می‌گفت فکر میکردم داره دستم میندازه... دیگه ببین تا چه حد نابود شدم

اخه حال خودم خوب نیست. انقد بهم بی توجهی کرده واقعا اعتماد به نفسم نابود شده حس میکنم دوست داشتنی نی ...

کاملاااااااااا درکت میکنم با تمام قلب و روحم،ولی تظاهر کن که خوبی،که شدیدا واسه خودت مهمی و دیگه هیچی جز خودتو نمیبینی،کلا انگار نمیبینیش

سعیمو میکنم...پیامه رم ندم؟

نه من بودم نمیدادم،ولش کن،اگه خیلی پیگیر شد که چرا ناراحتی حرف بزن 

نه من بودم نمیدادم،ولش کن،اگه خیلی پیگیر شد که چرا ناراحتی حرف بزن  

حرف که نمیتونم بزنم عزیزم به خدا همسایه هارو بیرون میبینم روم نمیشه سلام کنم انقد که صدای دعوای مارو شنیدن

حرف که نمیتونم بزنم عزیزم به خدا همسایه هارو بیرون میبینم روم نمیشه سلام کنم انقد که صدای دعوای مارو ...

خب کسی که حاضر نیست حرف بزنه ارزش این حرفارم نداره مگر اینکه به نیت خالی شدن دلت بفرستی وگرنه توقع فهم و توجه نداشته باش،ی وقتایی آدم به ی مرحله ای میرسه که دیگه مجبوره دست از تلاش بکشه و تماشا کنه،اولش خیلی سخته ولی کم کم عادت میکنی،مرحله اولش اینه که بپذیری آدم مقابلت درک نداره یعنی همینجوری شخصیتش شکل گرفته قابل تغییر نیست،و هرچقدر تو بهش بها بدی و هی بکی فلانی چرا منو نمیبینی بدتر خودشو باد میکنه،پس بجاش تو نشون بده که فلانی تو دیگه برام مهم نیستی و این منم که نمیبینمت،این منم که دیگه تو برام مهم نیستی،اصلا اینا رو به زبون نیار،اصلااااا،فقط توی عمل نشون بده،لازم نیست هیچی بگی خیلییییی معمولی رفتار کن،فک کن هم اتاقیته توی خوابگاه شایدم غریبه تر،اصلا خودتو خشمگین و ناراحت نشون نده اولش خیلی سخته بعد دیگه کاملا برات عادی میشه و واقعا حالت خوب میشه،هر کاری هم کرد واسه ناراحت کردنت ی پوزخند بزن و نشون بده دیگه اهمیتی نداره

تاریخ عضویت تاریخ تولده منه و دقیقا همون روزیه که من واسه آخرین بار داداشمو دیدم🥲۱۱ مرداد ۱۴۰۰🖤💔